ΠΟΣΕΕΠΕΑ : Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον ΑΣΕΠ για την έκδοση της 2ΕΑ/2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολουθεί η ανακοίνωση ΠΟΣΕΠΕΑ

«Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον ΑΣΕΠ »

Εκκαθαρισμένοι πίνακες e-wall μετά από τους τελευταίους διορισμούς του 2022!!

Έρευνα: H δυσλεξία είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη προσαρμοστική επιτυχία

Σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τον ΑΣΕΠ μετά από αίτημα της ομοσπονδίας Α.Π. 24/30.03.2023.

Από τον ΑΣΕΠ η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την κ.Σιμιτζόγλου Δ. Γενική Διευθύντρια Α.Σ.Ε.Π , την κ. Πουλίδου Αικ. και την κ.Σακελλαριάδου Καν. ενώ από το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Βουλιώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Γκούθας , ο  Γενικός Γραμματέας κ. Σεραφείμ ( Μάκης ) Λάππας και η Αρμόδια Τύπου και Δημοσίων σχέσεων κ. Ελένη Τσαγρή .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και η Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. απάντησε στα ερωτήματά μας.

Δημοφιλή!!  Πλήρωση 13 θέσεων ΙΔΑΧ στο Ελληνικό Κτηματολόγιο από επιλαχόντες 12Κ/2021

Συγκριμένα  για την καθυστέρηση των  αποτελεσμάτων της  2ΕΑ/2022  μας είπε ότι θα εξεταστεί μετά από την προκήρυξη της 3ΕΑ/2022 , όπου αυτή την στιγμή έχει τελειώσει ο έλεγχος των ενστάσεων και σύντομα θα ξεκινήσουν να εξετάζουν τις ενστάσεις της   2ΕΑ/2022 και έπειτα τις υπόλοιπες .

Στο ερώτημα μας  πως δόθηκε προτεραιότητα στην εξέταση των αιτήσεων της 3ΕΑ και όχι της 2ΕΑ η απάντηση που πήραμε ήταν γιατί υπήρχαν περισσότερες ενστάσεις και πήραν την απόφαση να τελειώσουν πρώτα με αυτήν . Επιπλέον όσον αφορά τις ενστάσεις εάν θα λειτουργήσουν τιμωρητικά απέναντι στους συναδέλφους που έκαναν λάθος κωδικό , όπως στην προκήρυξη 1ΕΑ/2022 όπου πολλοί συνάδελφοι μας απορρίφθηκαν και έμειναν στην ανεργία , μας απάντησε ότι δεν γνωρίζει να μας πει κάτι συγκεκριμένα αλλά η πρόθεση του ΑΣΕΠ είναι να βοηθάει.

Δημοφιλή!!  Υποβολή αιτήσεων για θέσεις ΙΔΑΧ στο Ελληνικό Κτηματολόγιο - Επιλαχόντες 12Κ/2021

Επίσης αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος επίσημος σχεδιασμός για αλλαγή στη διαδικασία των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ όσο αφορά την εκπαίδευση , αλλά το θέμα αυτό μας ανέφερε ότι είναι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας .

 Η προθεσμία που μας έδωσε για την έκδοσή των τελικών πινάκων είναι μέχρι τέλος Ιουνίου για όλες τις προκηρύξεις  Ειδικής Αγωγής .

Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς , να καταλάβουν ότι η μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης των τελικών πινάκων εντείνουν την εργασιακή ανασφάλεια των συναδέλφων και  την καταστρατήγηση του πίνακά στις προσλήψεις .

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα συνεχίσει  να επιβλέπει συνεχώς τη διαδικασία και θα συναντηθεί εκ νέου με τον ΑΣΕΠ μέσα στον επόμενο μήνα .

Δημοφιλή!!  Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων (Προκήρυξη 3Κ/2022) Κατηγορία ΠΕ

                                                         ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

                                   Πρόεδρος                           Γενικός Γραμματέας 

                               Χρήστος Βουλιώτης            Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω