SEX ED E-WALL

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΛΟΑΤΚΙ+ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολουθεί η ανακοίνωση!

«Σεξουαλική αγωγή και ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα στην εκπαίδευση»: ένα θεωρητικό και βιωματικό εργαστήριο.

Σάββατο 6/5/2023 – Κυριακή 7/5/2023

11:00-13:00

Το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε), στο πλαίσιο των επιστημονικών δράσεων για την επιμόρφωση και επαγγελματική ενδυνάμωση των συναδέλφων στο χώρο της εκπαίδευσης διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο, με τη συμβολή δύο  εξεχουσών επιστημόνων σε θέματα αγωγής υγείας και σεξουαλικής αγωγής στη σχολική κοινότητα, τις κυρίες Μ. Χιόνη και Γ. Σταματοπούλου, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ώρες: 11:00-13:00, με τίτλο:

«Σεξουαλική αγωγή και ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα στην εκπαίδευση».

Δημοφιλή!!  Εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στα σχολεία

Turnitin: Λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής & από εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης Chat/Gtp!

Σκοπός και στόχοι είναι:

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση όλων των συμμετεχόντων επιστημόνων προκειμένου να σχεδιάζουν και να υλοποιούν προγράμματα πρόληψης και δράσεις Περιεκτικής Σεξουαλικής Αγωγής (ΠΣΑ) στο σχολικό πλαίσιο ή μέσω των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Επιμέρους στόχοι και θεματικές είναι οι συμμετέχουσες/οντες να εξοικειωθούν με το θεωρητικό μέρος της περιεκτικής σεξουαλικής αγωγής με βάση τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Επίσης, θα ενημερωθούν για ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα, την έμφυλη βία στο διαδίκτυο, για την ΠΣΑ και τους γονείς καθώς επίσης για τις καλές πρακτικές της ΠΣΑ και τα εκπαιδευτικά υλικά που υπάρχουν. Τέλος, μέσα από βιωματικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες/ουσες θα μάθουν τρόπους εφαρμογής στην καθημερινότητα του σχολείου.

Δημοφιλή!!  Αγωνία για το μέλλον των παιδικών σταθμών στο Δήμο Θερμαϊκού / Κίνδυνος να κλείσουν οι παιδικοί σταθμοί

Δωρεάν ebook: Κάνε το Φόβο Φίλο – βασισμένο στο παραμύθι Τυρίνος: Ο κλέφτης φόβων – Του Νικόλαου Σμυρνάκη

Η δήλωση συμμετοχής θα αναρτηθεί σε επόμενη ανακοίνωση του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω