ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ”!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ “PEPP” Ή ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ”!!

 

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ” (“PAN-EUROPEAN PERSONAL PENSION PRODUCT”)!

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ “PEPP”, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΡΠΙΛΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ)2019/1238 ΤΟΥ ΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20ής ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

Εκλογική άδεια: Τι ισχύει στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα!

ΤΑ “PEPP” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Δημοφιλή!!  Η ακρίβεια εκτινάσσει τα έξοδα στο σούπερ μάρκετ - Στροφή στα ελληνικά προϊόντα

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ/ΜΑΚΡΟΝ) ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ (ΑΡΘΡΑ 46-56) ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ “PEPP” ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΣΧΕΔΙΟ-ΝΟΜΟΥ-ΥΠ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-30-3-2023

https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo

 

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΥΠΕΚΚ): ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!

 

Απολογισμός της επιτροπής LIBE για την Δικαιοσύνη, τον δημοκρατικό έλεγχο, την Ισότητα, το κράτος δικαίου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα!!

 

Ε.Ε.: Κατευθυντήριες γραμμές για διδάσκοντες και εκπαιδευτικούς – Aντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού!!

 

Παλιά και χωρίς αντισεισμικούς ελέγχους πολλά σχολεία στην Ελλάδα – Θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!! Αυτά είναι τα “αξιολογημένα σχολεία” της κυρίας Κεραμέως…

Δημοφιλή!!  Διαρροή 2.500 λίτρων πετρελαίου στο δημοτικό σχολείο Αγρας: Κλειστό εδώ και μία εβδομάδα

 

Απολογισμός της επιτροπής LIBE για την Δικαιοσύνη, τον δημοκρατικό έλεγχο, την Ισότητα, το κράτος δικαίου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα!!

 

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω