ΚΟΠΤΣΗΣ E-WALL

Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός ο Αλ. Κόπτσης, ο μέχρι πρότινος Γ.Γραμματέας του Υπ.Παιδείας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η αφοσίωση, η συνέπεια και η αυταπάρνηση που έδειξε ο Γ.Γραμματέας του υπουργείου παιδείας Αλ. Κόπτσης στο κυβερνών κόμμα, μοιάζει να επιβραβεύεται από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, καθώς τον επέλεξε για να ηγηθεί υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Είναι γνωστό πως ο κ.Γραμματέας χρησιμοποιήθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας κατα κόρον ως αλεξικέραυνο της υπουργού, μιας και λίγο πολύ όλα τα αρνητικά και κακώς κείμενα αποδιδόταν εσκεμμένα σε αυτόν από πηγές του υπουργείου, αλλά και από τις υπογραφές κάτω από επίσημα έγγραφα. Αυτός π.χ. υπέγραφε εκφοβιστικές εγκυκλίους με παράνομο περιεχόμενο, αυτός υποτίθεται έφταιγε, όταν δεν ιδρύονταν οργανικές θέσεις, αυτός έδινε τις περιβόητες προφορικές εντολές και γενικά αυτός έμπαινε μπροστά ως σάκος του μποξ για να διασώζει όπως-όπως το προφιλ Κεραμέως και σια…Είχε τον σκληρό και άχαρο ρόλο του “κακού μπάτσου” στο παραμύθι του υπουργείου παιδείας την τελευταία τετραετία. Αυτή η αυταπάρνηση επιβραβεύεται προφανώς σήμερα από τα ανώτατα κλιμάκια της νέας δημοκρατίας με την τοποθέτησή του στον πρωθυπουργικό θώκο!

Δημοφιλή!!  Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για ΑΕΝ (Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού) 2024-2025: 25 Απριλίου 2024

Μένει να δούμε αν θα μεταφέρει την εμπειρία του από το υπουργείο παιδείας, στο νέο εργο που αναλαμβάνει, τη διενέργεια εθνικών εκλογών. Εάν δηλαδή δούμε ψηφοφορίες μέσω webex σε εκλογικές περιφέρειες όπου θα επικρατήσει κακοκαιρία, αν θα περάσουν εισαγωγική επιμόρφωση οι δικαστικοί επιμελητές μέσω ΕΣΠΑ 1500ώρες με 30εργασίες, ή εάν θα απουσιάζουν κατάλογοι ψηφισάντων και η ίδια η έννοια της μοναδικότας της ψήφου, όπως στις  ψευτοεκλογές αιρετών στην εκπαίδευσης.

Σε κάθε περίπτωση ας μην είμαστε μίζεροι. Καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο. Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα σίγουρα είναι περίφανη. Και μπράβο στον Πρωθυπουργό κ.Μητσοτάκη που σκέφτηκε ότι όπως για όλα στην παιδεία έφταιγε τάχα ο κ.Κόπτσης (παρόλο που δεν είναι πολιτικό πρόσωπο), τώρα μπορεί να φταίει ο ίδιος για όλα γενικώς στη χώρα.

Δημοφιλή!!  Gillian Lynne - Η "ατίθαση" μαθήτρια: Μια ιστορία για την διαφορετικότητα και την τέχνη

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω