Αίτημα ΕΒΠ: Σύσταση νέων οργανικών θέσεων και συμπερίληψη της ειδικότητας του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού- ΕΒΠ, ΔΕ01 στους διορισμούς που ανακοινώθηκαν!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σύσταση νέων οργανικών θέσεων και συμπερίληψη της ειδικότητας του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού- ΕΒΠ, ΔΕ01 στους διορισμούς που ανακοινώθηκαν..

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων διορισμών εντός του 2023, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την αναγκαιότητα της συμπερίληψη της ειδικότητας μας σε αυτούς.

Ζητάμε :

 Την άμεση σύσταση οργανικών θέσεων σύμφωνα με τις προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ του τρέχοντος σχολικού έτους. Οι οργανικές θέσεις να συσταθούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και των μαθητών και όχι από τον αριθμό μαθητών της σχολικής μονάδας (για το οποίο δεν υπάρχει κανένας σχετικός νόμος αντιστοιχίας ειδικότητας ανα αριθμό μαθητών).

 Την συμπερίληψη της ειδικότητας μας στους διορισμούς που ανακοινώθηκαν στις 25.03.2023.

Δημοφιλή!!  ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Τέλος η Απεργία-Αποχή από την Ατομική Αξιολόγηση

Εκκαθαρισμένοι πίνακες e-wall μετά από τους τελευταίους διορισμούς του 2022!!

Βάση των προσλήψεων αναπληρωτών ΕΒΠ που πραγματοποιήθηκαν από τις 26.08.2022 μέχρι και σήμερα, γίνεται κατανοητή και αυτονόητη η αναγκαιότητα σύστασης νέων οργανικών θέσεων του κλάδου ΕΒΠ. Συγκεκριμένα προσλήφθηκαν:

Στην ειδική αγωγή : Α ́ φάση 2022-2023 : 562 + 2 με νοηματική , Β ́ φάση : 113, Γ ́ φάση : 50

Στην γενική αγωγή : Α ́ φάση 2022-2023 : 1005, Β ́ φάση : 145, Γ ́ φάση : 118

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2022

Η ειδικότητα του ΕΒΠ αυτή τη στιγμή έχει μόλις τρία (3) οργανικά κενά σε όλη την Ελλάδα. Ο παραπάνω αριθμός προσλήψεων σε λειτουργικές θέσεις ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ και στα Σχολεία Γενικής Αγωγής, δείχνει πως παρά τους διορισμούς του 2019 σε αριθμό 388 και το 2022 μόλις 17, οι αναπληρωτές ΕΒΠ συνεχίζουν να αναπληρώνουν τους ίδιους τους εαυτούς τους και οι ανάγκες των σχολείων από την συγκεκριμένη ειδικότητα να παραμένουν πολλές και ακάλυπτες από μόνιμο προσωπικό.

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Δημοφιλή!!  Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ καταγγέλλει τη διακοπή της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση

Το αίτημα μας υπογράφουν μέλη ΕΒΠ τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεση σας.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω