la E-WALL

Τριήμερη απεργία εκπαιδευτικών στο Λος Άντζελες απεργούν για εξουθενωτικά ωράρια εργασίας και χαμηλούς μισθούς!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για εξουθενωτικά ωράρια εργασίας και χαμηλούς μισθούς διαμαρτύρονται οι εκπαιδευτικοί στο Λος Άντζελες, για αυτό και προχώρησαν σε τριήμερη απεργία.

Σχεδόν 60.000 χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι στα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια του Λος Άντζελες, έχοντας στο πλευρό τους τους εκπαιδευτικούς, συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε το συνδικάτο τους, απαιτώντας καλύτερους μισθούς.

Οδηγοί σχολικών λεωφορείων, συνοδοί, βοηθητικό προσωπικό της Ειδικής Αγωγής καθώς και εργαζόμενοι στα εστιατόρια των σχολείων, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για απεργία που απηύθυνε το συνδικάτο τους, το Παράρτημα 99 της Διεθνούς Ένωσης Υπαλλήλων Υπηρεσιών, καθώς οι τελευταίες διαπραγματεύσεις απέτυχαν τη Δευτέρα, λόγω της αδιαλλαξίας της εργοδοτικής πλευράς.

Εκπρόσωπος του συνδικάτου είπε ότι η απόφαση για απεργία ήταν η «έσχατη λύση για τους εργαζομένους» μετά από σχεδόν ένα χρόνο διαπραγματεύσεων για καλύτερους μισθούς. Στόχος του σωματείου είναι να αυξήσει τον μέσο ετήσιο μισθό των μελών του στα 36.000 δολάρια.

Δημοφιλή!!  12χρονος μαθητής στην Αμαλιάδα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ποδήλατο - Υποψίες για δολιοφθορά

 

Την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων εξέφρασε το ΠΑΜΕ, με ανάρτησή του στο twitter, όπου αναφέρει: «Από την Ελλάδα στέλνουμε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας στη μεγάλη #απεργία 60.000 οδηγών λεωφορείων, δασκάλων, συνοδών και εκπαιδευτικών στο Λος Άντζελες».

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω