333042140 1067638820698039 9219989556006798094 n E-WALL

ΟΙΕΛΕ: Ποτάμι λαϊκής οργής από χιλιάδες εργαζόμενους: “η ανθρώπινη ζωή δεν είναι εμπόρευμα, η κοινωνία πάνω από τα κέρδη”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΟΙΕΛΕ: Ποτάμι λαϊκής οργής από χιλιάδες εργαζόμενους: “η ανθρώπινη ζωή δεν είναι εμπόρευμα, η κοινωνία πάνω από τα κέρδη”

 

Ένα πρωτόγνωρο ποτάμι λαϊκής οργής πλημμύρισε την Αθήνα. Επί σχεδόν 4 ώρες τα μπλοκ εκατοντάδων σωματείων, συλλογικοτήτων, μαθητών και πολιτικών οργανώσεων περνούσαν μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος. Χιλιάδες διαδηλωτές εξέφραζαν την οδύνη τους για την τραγωδία των Τεμπών και την αποφασιστικότητά τους να μπει ένα τέλος στην πολιτική που τσακίζει ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, που εκποιεί τα ανθρώπινα αγαθά, που ευνοεί μια ολιγάριθμη ελίτ, που βάζει τα κέρδη των επιχειρηματικών συντεχνιών πάνω από τους πολίτες.

%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82 E-WALL

Τα Τέμπη ήταν η αφορμή. Oι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, νέες και νέοι  διαδήλωσαν σήμερα ενάντια στην εμπορευματοποίηση της Παιδείας, στη διάλυση του ΕΣΥ, στην ιδιωτικοποίηση του ρεύματος και του νερού, στην εργοδοτική ασυδοσία, στη μονοφωνία των ΜΜΕ, στην αστυνομική βία, στη γιγάντωση των ανισοτήτων. Βροντοφώναξαν ότι θέλουν μια διαφορετική χώρα με κοινωνική δικαιοσύνη, με ίσες ευκαιρίες, με ποιοτικά δημόσια αγαθά.

Δημοφιλή!!  ΔΟΕ/ΟΛΜΕ παραδίνονται αρνούμενες να επαναπροκηρύξουν Απεργία/Αποχή - Επαναπροκήρυξη ΤΩΡΑ από Συλλόγους/ΕΛΜΕ

Η 8η Μαρτίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα. Μια ημέρα που το πένθος και η οδύνη συνάντησαν την ελπίδα. Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μια πιο δίκαιη κοινωνία για τις νέες γενιές.

%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7 2 E-WALL

 

Κι αν οι συνδικαλιστές δεν είναι τελικά ένα μάτσο τεμπέληδες;

 

ΦΕΚ Αξιολόγησης: copy paste κριτήρια!! Επαναλήψεις δεικτών δείχνουν το μέγεθος της αυθαιρεσίας και της υποκειμενικότητας της

 

ΔΟΕ: Βήματα για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Γνωμοδότηση νομικής συμβούλου για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή

 

 

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω