ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ Η ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!

Με δημοσίευση τους οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Β. Βούγιας και Γεωργία Μπουλμέτη μας ενημερώνουν για το τι μέλλει γενέσθαι με την ίδρυση των νέων οργανικών ΕΕΠ/ΕΒΠ στα ειδικά σχολεία!

Ακολουθεί η ανακοίνωση

“Για όσες και όσους απορούν για τα χαμηλά ποσοστά ικανοποίησης στις Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε – εμείς οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Β. Βούγιας και Γεωργία Μπουλμέτη – πως στα Ειδικά Σχολεία οι κενές οργανικές θέσεις για κάποιες ειδικότητες είναι ελάχιστες και συγκεκριμένα για τα μέλη ΕΒΠ ανέρχονται σε 3, στους Λογοθεραπευτές είναι μηδενικές, στους Εργοθεραπευτές είναι 10, στους Φυσικοθεραπευτές 8, στους Σχολικούς Νοσηλευτές 17 και στους Συμβούλους Επαγγ. Προσανατ. 26. Αντίθετα στους Κοινωνικούς Λειτουργούς έχουμε 102 κενές οργανικές και στους Ψυχολόγους 83 κι αυτό γιατί σ αυτές τις 2 ειδικότητες πραγματοποιήθηκαν αναλογικά λιγότεροι μόνιμοι διορισμοί απότι στις υπόλοιπες ειδικότητες.
Αυτό σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να συσταθούν νέες οργανικές στα Ειδικά Σχολεία. Όμως η διαδικασία πάγωσε και παρόλο που ειδοποιήσαμε επί του θέματος εδώ και καιρό κίνηση πίεσης προς το Υπουργείο δεν είδαμε. Το θέμα το επαναφέρουμε σε κάθε ενημέρωσή μας μήπως και τελικά υπάρξει κάποια ευαισθητοποίηση.
Τέλος στα ΚΕΔΑΣΥ υπάρχουν 43 κενές οργανικές θέσεις για Λογοθεραπευτές, 134 για Ψυχολόγους, 25 για Φυσικοθεραπευτές, 48 για Εργοθεραπευτές, 149 για Κοιν. Λειτουργούς. Στις ΕΔΥ υπάρχουν 423 κενά για Ψυχολόγους και 443 για Κοιν. Λειτουργούς.”
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo