joshua rawson harris KRELIShKxTM unsplash E-WALL

Τον Μάρτιο ξεκινούν τα προγράμματα «Σπίτι μου» και «Κάλυψη»!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πλησιάζει η «πρεμιέρα» των δύο προγραμμάτων στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «Σπίτι μου» και «Κάλυψη», ενώ αναμένεται σχετική ανακοίνωση το Μάρτιο.

Δικαιούχοι των άτοκων ή χαμηλότοκων δανείων είναι άτομα ηλικίας 25-39 ετών με ετήσιο εισόδημα από 10.000 ευρώ

Στόχος των εν λόγω προγραμμάτων είναι τόσο η επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής του κράτους, με έμφαση στους νέους, τα νέα ζευγάρια και τις ευάλωτες ομάδες πολιτών, ενώ συγχρόνως αυξάνεται η στεγαστική πολιτική, η απασχόληση και οικονομική δραστηριότητα, ενώ θα αξιοποιηθεί η δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Παλιά και χωρίς αντισεισμικούς ελέγχους πολλά σχολεία στην Ελλάδα – Θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!! Αυτά είναι τα “αξιολογημένα σχολεία” της κυρίας Κεραμέως…

Δημοφιλή!!  Η υγεία υπό κατάρρευση στην Ελλάδα: Η ΕΣΑμεΑ διεκδικεί ένα αναβαθμισμένο ΕΣΥ για όλους

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά στη μίσθωση από το Δημόσιο ιδιωτικών κατοικιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εστία» για τη στέγαση μεταναστών, και την διάθεσή τους σε ευάλωτους νέους και νέα ζευγάρια.

 

ΦΕΚ του ΥΠ.ΕΣ για πρόληψη & αντιμετώπιση φαινομένων βίας & παρενόχλησης στην εργασία σε φορείς του Δημοσίου

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω