Screenshot 33 1 E-WALL

Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα παιδί κάθε τρεις μέρες το 2022 καλούσε στις Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθεια του Οργανισμού SOS 1056 για στήριξη λόγω ενδοσχολικού εκφοβισμού και ενδοσχολικής βίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο ανάδειξης του αυξανόμενου φαινομένου αυτού αλλά και καταπολέμησης του σας προσκαλεί να συνδεθείτε διαδικτυακά και να παρακολουθήσετε με τις μαθήτριες και τους μαθητές σας την εκδήλωση με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, ώρα 10πμ

 

στο Milatora.gr: https://www.milatora.gr/

ή εναλλακτικά στο παρακάτω link https://www.youtube.com/live/GwWVumjcW8I?feature=share

 

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρέμβαση σε μαθητές σχολείων για τον Σχολικό Εκφοβισμό από Ψυχολόγους του Οργανισμού.

Δημοφιλή!!  Θάνατος καρκινοπαθούς: Η λειτουργία του ΕΣΥ οδηγεί χρόνια πάσχοντες στον θάνατο

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε το 2022 για τον Ενδοσχολικό εκφοβισμό καθώς και τα αποτελέσματα της Πανελλαδικής Σχολικής Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης «Μίλα Τώρα» που πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ((Αρ. Πρωτ.: Φ.2.1/ΕΧ/65889/112444/Δ7).

 

Τέλος, οι μαθητές-εθελοντές της Ομάδας Δικαιωμάτων του Παιδιού του Οργανισμού θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις αντιμετώπισης του Bullying.

 

Η συμμετοχή και η παρουσία σας στην εκδήλωση κρίνεται εξαιρετικά σημαντική για την ευημερία των παιδιών εντός της σχολικής κοινότητας.

 

Για τυχόν πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 11040 και να ζητήσετε την κυρία Τζωρτζίνα Τσάγκα ή να στείλετε email στο [email protected]

Δημοφιλή!!  Η Μεγάλη Παραδοξολογία: Οι "Τεμπέληδες" του Νότου Εργάζονται περισσότερο από τους "Εργασιομανείς" του Βορρά

 

Αναμένοντας την θετική σας απόκριση, παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω