Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμέτοχης σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την «Εκπαίδευση για την ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη» – GENE ΙΙ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σας ενημερώσουμε ότι ξεκινά η 2η επιμορφωτική περίοδος του προγράμματος «Εκπαίδευση για την Ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη» – GENE, για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διάρκειας δέκα (10) διδακτικών ωρών. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί ασύγχρονα εξ αποστάσεως μέσω του ΟΠΣ επιμόρφωσης του ΙΕΠ από τις 15 Μαρτίου 2023 μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2023.

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο μητρώο του ΙΕΠ (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/), από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13.00 μέχρι και την Τρίτη 07 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:00.

Οι εκπαιδευτικοί που θα εγγραφούν θα μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα ΜΟΝΟ με τους κωδικούς του TAXIS στο moodle του ΙΕΠ (https://elearning.iep.edu.gr/study/), για να ξεκινήσουν το επιμορφωτικό σεμινάριο από τις 15/03/2023. Μετά τη σύνδεσή τους θα επιλέγουν το μάθημα «GENE ΙΙ».

Δημοφιλή!!  ΙΕΠ / Υποβολή Έκθεσης Εξωτερικής Αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων σχ. έτους 2023-2024

Όσοι/-ες είχαν εγγραφεί την 1η επιμορφωτική περίοδο και δεν ολοκλήρωσαν το επιμορφωτικό πρόγραμμα, μπορούν να το παρακολουθήσουν την τρέχουσα επιμορφωτική περίοδο χωρίς νέα εγγραφή.

Επιτυχής θα θεωρείται η συμμετοχή όσων έχουν περάσει με επιτυχία όλες τις επιμέρους φάσεις του σεμιναρίου. Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν επιτυχώς το σεμινάριο θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο μητρώο του ΙΕΠ μετά τη λήξη της επιμορφωτικής περιόδου.

Για τυχόν ερωτήσεις/διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν μέσω του HelpDesk του σεμιναρίου: https://iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=64

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω