marcel eberle 6bmOMqgfZwU unsplash scaled E-WALL

Ενημέρωση για τις προκηρύξεις εκπαιδευτικών που είναι: υπό έκδοση – υπό επεξεργασία ενστάσεων και ο Γραπτός Διαγωνισμός

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι προκηρύξεις τις οποίες επεξεργάζεται η Ανεξάρτητη Αρχή αποτυπώνει η aftodioikisi

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ

  • Επεξεργασία σχεδίων προκηρύξεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (άρθρα 53-67 του ν.4589/2019) για την έκδοση 2 προκηρύξεων γενικής παιδείας και εκπαίδευσης (1ΓΕ-2ΓΕ/2023). Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Πίνακες εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: Ενημέρωση για τις επερχόμενες προκηρύξεις Γενικής Αγωγής – ΑΣΕΠ

  • Επεξεργασία προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα δύο (52) θέσεων μονίμου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4754/2021. Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Δημοφιλή!!  Κλήρωση ισοβαθμούντων υποψηφίων (Κατηγορία ΤΕ) - Προκήρυξη 13Κ/2021

Γραπτός ΑΣΕΠ Δημοσίου: Σάββατο 4 Μαρτίου ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός – Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 43 Περιφερειακές Ενότητες

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ AΙΤΗΣΕΩΝ-ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 

  • Προκήρυξη 3ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 20/τ.ΑΣΕΠ/18.4.2022), για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) κατηγορίας ΠΕ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Επεξεργασία ενστάσεων.

Προκηρύξεις γενικής: Έτοιμες για το Εθνικό Τυπογραφείο οι δύο προκηρύξεις

Γραπτός Διαγωνισμός

Tα Εξεταστικά Κέντρα στα οποία θα εξετασθούν οι υποψήφιοι το Σάββατο 4 Μαρτίου, καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων στο πλαίσιο διεξαγωγής του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού [Πρόσκληση-Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 75/τ. Α.Σ.Ε.Π./21.11.2022)] που αφορά τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο), ανακοίνωσε την Παρασκευή η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) του ΑΣΕΠ.

Δημοφιλή!!  ΑΣΕΠ - Οδηγίες προς υποψηφίους γραπτής ηλεκτρονικής εξέτασης Διοικητών και Υποδιοικητών Υγειονομικών Περιφερειών και Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων

Το ΑΣΕΠ τονίζει ότι αιτήματα υποψηφίων για αλλαγές εξεταστικών κέντρων δεν γίνονται δεκτά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα Εξεταστικά Κέντρα στα οποία θα εξεταστούν πατώντας εδώ.

 

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2022

 

Διαφορές 3ΕΑ/2022 και 1Γ/2022 όσον αφορά την πιστοποίηση χρήσης Η/Υ

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω