Κόκκινο πανί η ατομική αξιολόγηση για τους εκπαιδευτικούς!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Κόκκινο πανί η ατομική αξιολόγηση για εκπαιδευτικούς, δεν αποσαφηνίζεται ακριβώς τι θα ισχύει, εφόσον νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί με τον νέο νόμο δεν πάρουν ικανοποιητικό βαθμό, παραμένουν δόκιμοι στην επόμενη διετία, σύμφωνα με δηλώσεις της Υπ. Παιδείας, ενώ δεν θα έχουν καμία συνέπεια στην πρώτη παρά μόνο επιμόρφωση, επαναξιολόγηση.
Η Υπουργός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100,3, μεταξύ άλλων η κ. Ν.Κεραμέως, με έμμεσο τρόπο παραδέχθηκε ότι η αξιολόγηση θα έχει και μισθολογικές επιπτώσεις για τους εκπαιδευτικούς.
Ούτε ψωμί, ούτε παιδεία, μόνο τρομοκρατία
Ο Τομεάρχης του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Μάνος Καλημεράκης εκφράζει έντονο προβληματισμό σε τοποθέτησή του αναφέροντας ότι, μάσκες πέφτουν στο Υπ. Παιδείας καθότι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της υπουργού αποσκοπεί να αποκομίσει ψήφους από γονείς και εκπαιδευτικούς, προβάλλοντας αξιολογημένους εκπαιδευτικούς στους μεν και δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν συνέπειες για τους δε. Οι εκπαιδευτικοί σε μια εργασιακή ανασφάλεια μη γνωρίζοντας τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη μέρα της επαναξιολόγησής τους, γονείς  αντιλαμβάνονται καλύτερη «παροχή», χωρίς όμως συνέπειες. Υπουργέ Παιδείας απαντήστε ευθέως για να ξέρουν γονείς και εκπαιδευτικοί τι σκοπούς έχετε ακριβώς για την Ελληνική Παιδεία ως προς την “ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ”.
Για εμάς  πτυχιούχοι έχουν κριθεί λαμβάνοντας επίσημο τίτλο σπουδών, από Ελληνικά Πανεπιστήμια, με παιδαγωγική & διδακτική επάρκεια. Περιπτώσεις εκπαιδευτικών που προκύψουν στην εκπαίδευση αντικειμενικά που “υστερούν”, για εξειδικευμένους, συγκεκριμένους λόγους, συνεχίσουν να παρέχουν έργο στην εκπαίδευση από ένα διαφορετικό πόστο, σε καμία περίπτωση δεν θα συνδυαστεί με “μισθολογική καθήλωση”, ούτε από απόλυση. Δεν αρεσκόμαστε στον όρο “Αξιολόγηση” καθότι εμπεριέχει τον υποκειμενικό παράγοντα αλλά σε “Κρίσεις υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις”, με συγκεκριμένο αντικειμενικό πλαίσιο, θεσπισμένο με διάλογο, σε απόλυτη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.
Τομεάρχης – Μάνος Καλημεράκης
Δημοφιλή!!  Chance UK: Μελέτη δείχνει χαμηλότερες επιδόσεις σε απολυτήριες εξετάσεις για παιδιά που αποβλήθηκαν ή αποκλείστηκαν από το σχολείο!

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω