myHealth: ψηφιακός ιατρικός φάκελος – συνταγογράφηση, παραπεμπτικά εξετάσεων & νοσοκομεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία του myHealth έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

«Η εφαρμογή για το my Health είναι ήδη διαθέσιμη για να την κατεβάσουν οι συμπολίτες μας. Μέσα σε λίγες εβδομάδες – θα σας έλεγα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες- εμπλουτίζεται και πλέον γίνεται πρόπλασμα του ιατρικού φακέλου. Στην εφαρμογή αυτή ο πολίτης έχει πρόσβαση στα στοιχεία της συνταγογράφησής του, στα στοιχεία των παραπεμπτικών εξετάσεων και στις ιατρικές διαγνώσεις.

 

Η πλατφόρμα My Health μέχρι τώρα εξυπηρετεί τους πολίτες με τα παραπεμπτικά των εξετάσεων και την άυλη συνταγογράφηση. Ωστόσο, πλέον θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του προσωπικού τους λογαριασμούς στα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά κέντρα. Η εφαρμογή My Health είναι συνδεδεμένη με τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας.

Δημοφιλή!!  Καταδίκη ρατσιστικών επεισοδίων στην πλατεία Αριστοτέλους

Νέα διαδικτυακή απάτη – Καμπανάκι από CSI Institute GR

MyHealth app

Το MyHealth είναι η νέα εφαρμογή της Ελληνικής Κυβέρνησης η οποία προσφέρει πρόσβαση στη συνταγογράφηση και τα παραπεμπτικά εξετάσεων.

Κατεβάστε την εφαρμογή

app store E-WALLplay store E-WALL

Χρησιμοποιήστε το MyHealth app προκειμένου να:

  1. διαχειριστείτε και να δείτε συγκεντρωμένες τις πληροφορίες που αφορούν τις συνταγές και τα παραπεμπτικά σας.
  2. έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό της άυλης συνταγογράφησης και μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις μέσω Push Notifications για τις νέες συνταγές και παραπεμπτικά εξετάσεων.

Για την χρήση του MyHealth app απαιτείται εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση και πιστοποιημένος αριθμός κινητού τηλεφώνου μέσω του ΕΜΕΠ (ή εάν έχετε εκδώσει στο παρελθόν ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση ή εξουσιοδότηση μέσω του gov.gr).

Διάθεση 8.613 κιτ ρομποτικής σε 1.821 σχολεία της χώρας

Δημοφιλή!!  Θάνατος καρκινοπαθούς: Η λειτουργία του ΕΣΥ οδηγεί χρόνια πάσχοντες στον θάνατο

Εκπαιδευτική ρομποτική στα σχολεία: Πολλαπλά τα οφέλη από την εφαρμογή της

Εκπαιδευτικό Υλικό για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας / Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών, αλλά και των παιδιών προσφύγων

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω