ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ!!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Ρεθύμνου για να εκφράσει την αντίθεση του στη διαχρονική εγκατάλειψη των δομών υγείας του νομού.

Οι παραιτήσεις ενός μεγάλου αριθμού ιατρών του νοσοκομείου τις τελευταίες ημέρες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο διαμαρτύρονται για την τραγική έλλειψη προσωπικού που τους υποχρεώνει σε εξοντωτικό πρόγραμμα εφημεριών, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα για ρεπό και άδειες.

Ακολούθησε μεγαλειώδης πορεία που κατέληξε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι πολίτες του Ρεθύμνου έκαναν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από αυτό σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους. Την κινητοποίηση στήριξε και ο τοπικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του αντιπροέδρου του συλλόγου Γιάννη Παπαδόπουλου αναφέρθηκε: “Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου μας για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας αλλά και τον αγώνα της κοινωνίας για αξιοπρεπή παροχή υπηρεσιών υγείας .

Η Υγεία και η Παιδεία αποτελούν τον πυρήνα του κοινωνικού κράτους.

Σε αυτόν τον πυρήνα διαχρονικά στοχεύουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Υποχρέωση μας είναι να αντισταθούμε σε αυτές τις πολιτικές που υποβαθμίζουν τις εργασιακές μας συνθήκες και την ποιότητα ζωής μας. Καλό μας αγώνα!”

Η γονική άδεια προστατεύει την ψυχική υγεία των μητέρων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ- «ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Η γενιά της κρίσης γυρίζει την πλάτη στο Δημόσιο

325582754_1170480526999147_3925069209283761336_n ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ!! 325496895_525052016094402_1943680514266746712_n-766x1024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Ιωάννης Παπαδόπουλος

📌Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου,

Avatar photo