Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεων

1f198 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΕπειδή τα γεγονότα δεν σταματούν να τρέχουν να υπενθυμίσουμε στα μέλη της ομάδας τις παρακάτω προθεσμίες, σε περίπτωση που τους ενδιαφέρουν:

27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΑιτήσεις για Διευθυντές Σχολικών Μονάδων: Η καταληκτική ημερομηνία για την συμπληρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων είναι η Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023 16:00

27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΑνάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών Ειδικής Προκήρυξης: Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 10 έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, απευθείας στην σχολική μονάδα πρόσληψής τους. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.
27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΕπιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών (Προαιρετικό): Εισήγηση έγκρισης παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αίτησης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τo έτος 2022- 2023 έως και Τετάρτη 11-01-2023 και ώρα 13:00.
27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΕισαγωγική επιμόρφωση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (Υποχρεωτικό): Υποβολή αιτήσεων από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00.
27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΕπιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Σύμφωνα με τον τρέχοντα προγραμματισμό, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα κληθούν εντός του Ιανουαρίου 2023 να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, ενώ τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου 2023.
27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεων1ΓΕ/2023 & 2ΓΕ/2023: Εν αναμονή των προκηρύξεων Γενικής Αγωγής για την κατάρτιση νέων προσωρινών πινάκων ΑΣΕΠ από το νέο σχολικό έτος. Εντός του Ιανουαρίου όπως έχει ανακοινωθεί θα εκδοθούν τα σχετικά ΦΕΚ.
27a1 Προθεσμίες αιτήσεων & επιμορφώσεωνΑιτήσεις συνταξιοδότησης: Ακούγεται ότι θα βγουν σύντομα πριν το τέλος του μήνα…Αναμένουμε λοιπόν
Τάσιου Ιωάννης, Γ. Γραμματέας ΣΕΠΕ “Δ. Θεοτοκόπουλος”, Αν. Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Avatar photo