γιατρός

Πρόταση για να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω ιώσεων – Δεν υπάρχουν επίσημες πρωτοβουλίες για κάτι τέτοιο

«Ας σκεφτούμε ακόμη και την παράταση των διακοπών των παιδιών. Να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα κατά την άποψή μου. Ας το σκεφτεί η Επιτροπή. Υπάρχει έξαρση των ιογενών λοιμώξεων και το κυριότερο και επικίνδυνο είναι ότι δεν έχουμε κλίνες εντατικής», είπε ο κ. Καπραβέλος στον ΣΚΑΪ….Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν έχει άλλες κλίνες εντατικής. Η Βόρεια Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει παιδί στην Αθήνα. Αν δεν έχουμε φτάσει στην κορύφωση, είναι προτιμότερο να προστατέψουμε τον παιδικό πληθυσμό. Είναι ένα σοβαρό θέμα», τόνισε.

Ωστόσο να πούμε για τους φίλους που προβληματίζονται, καθώς ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην περιοχή εργασίας τους από το μέρος όπου πέρασαν τις γιορτές, ότι για να παρθεί μία τέτοια απόφαση θα πρέπει να κινηθούν επίσημα οι διαδικασίες σε επίπεδο επιτροπής λοιμοξιολόγων και των συναρμόδιων υπουργείων και δεν αρκεί η πρόταση σε επίπεδο δημόσιου διαλόγου στον τηλεοπτικό αέρα. Τέτοιες διεργασίες δεν προκύπτει ότι έχουν εκκινήσει, οπότε χαρείτε χωρίς περιττούς προβληματισμούς τις τελευταίες ώρες των γιορτινών ημερών.

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

✏️Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. ✏️Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα, όπου είναι και γραμματέας στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής "Κ. Σωτηρίου". ✏️Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. ✏️Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall..

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap