w05 141424unnamed E-WALL

Οι Iron Maiden γίνονται συλλεκτικά γραμματόσημα από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία αποφάσισαν να τιμήσουν με μία συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων το θρυλικό συγκρότημα Iron Maiden, σύμφωνα με τον Guardian.

Η σειρά θα αποτελείται από 12 γραμματόσημα και θα διατεθεί προς πώληση στις 12 Ιανουάριου. Οκτώ από αυτά θα απεικονίζουν τις εμφανίσεις του συγκροτήματος, ενώ μία ξεχωριστή έκδοση με 4 γραμματόσημα θα απεικονίζει την διάσημη μασκότ τους, Eddie.

«Ήμασταν όλοι απολύτως έκπληκτοι -με την καλή έννοια!- όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για το πρότζεκτ και εξίσου άφωνοι όταν είδαμε τα γραμματόσημα για πρώτη φορά…Φαίνονται υπέροχα και νομίζω ότι αποτυπώνουν πραγματικά την ουσία και την ενέργεια των Maiden», δήλωσε ο Στιβ Χάρις (Steve Harris).

Δημοφιλή!!  Η Κομισιόν ερευνά Apple, Google και Meta για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1975 στο Λονδίνο από τον μπασίστα Στιβ Χάρις. Έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους με 2.500 ζωντανές εμφανίσεις σε 64 χώρες.

Δικαστική απόφαση: Αν κάνεις προσβλητικές αναρτήσεις (βρίζεις) μέσω κοινωνικών δικτύων έρχονται ποινές!!

«Ως μπάντα που δεν έπαιξε ποτέ με τους κανόνες κανενός άλλου για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις πως τους τιμά η πατρίδα τους», δήλωσε ο μάνατζέρ τους Ροντ Σμόλγουντ (Rod Smallwood)

Σημειωτέον είναι το πέμπτο μουσικό συγκρότημα που θα τιμηθεί με αυτή τη ειδική έκδοση γραμματοσήμων, μετά τους Beatles το 2007, τους Pink Floyd το 2016, τους Queen το 2020 και τους Rolling Stones το 2022.

Δημοφιλή!!  Η Κομισιόν ερευνά Apple, Google και Meta για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές

πηγή

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω