jessica gale c8Ig9Xka5iM unsplash 1 scaled E-WALL

Συνεργασία του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τη Ζέττα Μακρή για εκπτώσεις εισιτηρίων και της Hellenic Train σε εκπαιδευτικούς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με έκπτωση 50% θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν αναπληρωτές και νεοδιόριστοι δάσκαλοι και καθηγητές με τη Hellenic Train, κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, από τον τόπο διορισμού προς τον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα, καθώς η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά στη σχετική επιστολή που απηύθυνε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ζέττας Μακρή.

Πανελλήνια Έρευνα 2022-2023 για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (για εκπαιδευτικούς)

Συγκεκριμένα, η έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς αφορά σε μετακινήσεις στις 22, 23, 24 Δεκεμβρίου 2022 και στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2023.

Δημοφιλή!!  Αγωνία για το μέλλον των παιδικών σταθμών στο Δήμο Θερμαϊκού / Κίνδυνος να κλείσουν οι παιδικοί σταθμοί

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την εταιρεία, η  παροχή της εν λόγω έκπτωσης δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση που πιθανόν να δικαιούται επιβάτης (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ).

Οι δύο Υφυπουργοί εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στη Hellenic Train για τη συμβολή της στην απρόσκοπτη πλήρωση των θέσεων εκπαίδευσης της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη έκπτωση 50%, παρέχεται στους αναπληρωτές και νεοδιόριστούς εκπαιδευτικούς και για τις μετακινήσεις με ΚΤΕΛ, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μετά την πρωτοβουλία των κ.κ. Παπαδόπουλου και Μακρή.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω