MALL E-WALL

Σε λιμάνια, σταθμούς και αεροδρόμια σήμερα οι εκπαιδευτικοί – Προσοχή και καλό ταξίδι!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αναπληρωτές, νεοδιόριστοι, αλλά και παλαιότεροι εκπαιδευτικοί, σήμερα όλοι έχουν ραντεβού στους δρόμους. Βλέπετε η μισή εκπαίδευση ζει “ξενιτεμένη”.. Όλοι οι συνάδελφοι λοιπόν που υπηρετούν μακριά από τον τόπο τους(ναι και εμείς), ετοιμάζονται για ένα “back to base” και για να συναντηθούν, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα σε πλοία, τρένα, λεωφορεία και αεροπλάνα. Χρειάζονται αυτές οι γιορτινές μέρες για να φορτίσουν οι μπαταρίες και να ξανασμίξουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σήμερα είναι κανονική εργάσιμη για τα σχολεία, με ολοήμερο(!) παρακαλώ.. μα καλά ποιος το σκέφτηκε αυτό θα λέτε από μέσα σας…αλλά έτσι είναι.. Η σκέψη μας λοιπόν θα είναι με τους τελευταίους συναδέλφους που θα κλείσουν το διευρυμένο το απόγευμα! Θυμηθείτε τις εκπτώσεις των εκπαιδευτικών όταν κλείνετε εισιτήρια Aκτοπλοϊκα – Έκπτωση (-50%) σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ενόψει εορτών (Blue Star, Fast Ferries, Zante)

Δημοφιλή!!  Η Μεγάλη Παραδοξολογία: Οι "Τεμπέληδες" του Νότου Εργάζονται περισσότερο από τους "Εργασιομανείς" του Βορρά

Θυμίζουμε ανοίγουμε πάλι τα σχολεία στις 9 Ιανουαρίου, μιας και φέτος η 8/1 πέφτει Κυριακή! Μέχρι τότε… Φάτε καλά.. Ανεβάστε καμιά φώτο από το ταξίδι… Προσοχή στους δρόμους και στην αναμονή.. να διαβάζετε…e-wall !

Καλά Χριστούγεννα !

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω