Συμμετοχή σε Επιμορφωτική Δράση του Erasmus+ με τίτλο Augmented Assessment στη χρήση εργαλείων επαυξημένης πραγματικότητας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Επιμορφωτική Δράση του έργου Erasmus+ με τίτλο Augmented Assessment που αφορά στη χρήση εργαλείων επαυξημένης πραγματικότητας για την εκπαιδευτική ένταξη μαθητών/τριών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες

ΙΕΠ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ07 ΣΤΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PORTFOLIO ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

 

ΙΕΠ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ07 ΣΤΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PORTFOLIO ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ “CONNECT”: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

 

ΝΕΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΠ: «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε Επιμορφωτική Δράση του συγχρηματοδοτούμενου έργου Erasmus+ με τίτλο Augmented Assessment που αφορά στη χρήση εργαλείων επαυξημένης πραγματικότητας για την εκπαιδευτική ένταξη μαθητών/τριών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (μεταναστευτικό/ προσφυγικό προφίλ). Το έργο προβλέπει παραγωγή δοκιμασίας και πιλοτική εφαρμογή στα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) Γυμνασίου, Φυσικά και Μελέτη Περιβάλλοντος Δημοτικο.

Δημοφιλή!!  3η Διημερίδα Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών Erasmus+: Καινοτομία - Ευρωπαϊκή Διάσταση στην Εκπαίδευση

Μπορείτε να δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και μέσω του Μητρώου ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo στο πεδίο ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαδικασία Υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής-Προθεσμία Υποβολής
Οι ενδιαφερόμενοι/νες εκπαιδευτικοί υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω του μητρώου του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo) ακολουθώντας την αναγραφόμενη στην πρόσκληση σχετική διαδικασία.

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από την ανακοίνωση έως και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ώρα 13.00

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω