νεοδιοριστοι εκβιασμοι αριστοτελης 1 1 E-WALL

Σήμερα 12/12 στις 14.00 οι Κινητοποιήσεις Νεοδιόριστων σε Υπουργείο και Διευθύνσεις! Μόνη λύση ο αγώνας, μέχρι και για τα αυτονόητα!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δευτέρα 12/12 Πανελλαδική Ημέρα Δράσης Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων!

Συγκέντρωση στο ΥΠΑΙΘ στις 2:00 το μεσημέρι!

Θεσσαλονίκη: 14.00 Συγκέντρωση στη Α/Βάθμια Διεύθυνση Δυτ. Θεσσαλονίκης

Πολλοί σύλλογοι εκπαιδευτικών και ΕΛΜΕ καλούν σήμερα σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων, μεταξύ των οποίων οι: Α Σύλλογος Αθηνών, Κ. Σωτήριου, Δελμούζος, Αριστοτέλης, Ηρώ Κωνσταντοπούλου(Λιόσια Ζεφύρι Φυλή), η Αθηνά, Αμαρουσίου, Πρόοδος Πειραιά, Αιγάλεω, Καλλιθέα-Μοσχάτου, Ρήγας Φεραίος-Πειραιά, Ζ’ Θεσσαλονίκης, Λαγκαδάς, Στ Σύλλογος ΠΕ Θεσ/νίκης, Ε’ ΕΛΜΕ, ΕΛΜΕ Λιοσίων-Ζεφυρίου-ΦΙλής, Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, το Συντονιστικό Αναπληρωτών και άλλοι. 

Μόνο οι δόκιμοι, νεοδιόριστοι του 2020 μπορούν να γίνουν διευθυντές – Δείτε γιατί!

Δημοφιλή!!  ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ / ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΒΘΜΙΑΣ & ΒΘΜΙΑΣ

Πρόκειται για μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις που οργανώνονται από τη βάση των νεοδιόριστων, για να διεκδικηθεί αυτό που άλλοτε φάνταζε αυτονόητο, η τήρηση του υπαλληλικού κώδικα δηλαδή και η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Βέβαια οι εποχές και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και πολλοί ήδη βάζουν στο τραπέζι το αίτημα της εξ ολοκλήρου κατάργησης της δοκιμαστικής περιόδου για τους νεοδιόριστους, έναν θεσμό αναχρονιστικό που δεν αντιπροσωπεύει πια τίποτα, μιας και οι “δόκιμοι” του σήμερα έχουν στην πραγματικότητα πολυετή εμπειρία. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στο σημείο της μονιμοποίησης κατά την συμπλήρωση της διετίας που προβλέπει ο νόμος.

Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων – Δευτέρα 12/12, 14.00

Δημοφιλή!!  ΔΟΕ: Συνεχίζουμε τον αγώνα στα λόγια - Με πράξεις απαντούν τα σωματεία που προκηρύσσουν Απεργία/Αποχή

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω