νεοδιοριστοι εκβιασμοι αριστοτελης 1 1

Σήμερα 12/12 στις 14.00 οι Κινητοποιήσεις Νεοδιόριστων σε Υπουργείο και Διευθύνσεις! Μόνη λύση ο αγώνας, μέχρι και για τα αυτονόητα!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δευτέρα 12/12 Πανελλαδική Ημέρα Δράσης Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων!

Συγκέντρωση στο ΥΠΑΙΘ στις 2:00 το μεσημέρι!

Θεσσαλονίκη: 14.00 Συγκέντρωση στη Α/Βάθμια Διεύθυνση Δυτ. Θεσσαλονίκης

Πολλοί σύλλογοι εκπαιδευτικών και ΕΛΜΕ καλούν σήμερα σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων, μεταξύ των οποίων οι: Α Σύλλογος Αθηνών, Κ. Σωτήριου, Δελμούζος, Αριστοτέλης, Ηρώ Κωνσταντοπούλου(Λιόσια Ζεφύρι Φυλή), η Αθηνά, Αμαρουσίου, Πρόοδος Πειραιά, Αιγάλεω, Καλλιθέα-Μοσχάτου, Ρήγας Φεραίος-Πειραιά, Ζ’ Θεσσαλονίκης, Λαγκαδάς, Στ Σύλλογος ΠΕ Θεσ/νίκης, Ε’ ΕΛΜΕ, ΕΛΜΕ Λιοσίων-Ζεφυρίου-ΦΙλής, Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, το Συντονιστικό Αναπληρωτών και άλλοι. 

Μόνο οι δόκιμοι, νεοδιόριστοι του 2020 μπορούν να γίνουν διευθυντές – Δείτε γιατί!

Πρόκειται για μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις που οργανώνονται από τη βάση των νεοδιόριστων, για να διεκδικηθεί αυτό που άλλοτε φάνταζε αυτονόητο, η τήρηση του υπαλληλικού κώδικα δηλαδή και η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Βέβαια οι εποχές και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και πολλοί ήδη βάζουν στο τραπέζι το αίτημα της εξ ολοκλήρου κατάργησης της δοκιμαστικής περιόδου για τους νεοδιόριστους, έναν θεσμό αναχρονιστικό που δεν αντιπροσωπεύει πια τίποτα, μιας και οι “δόκιμοι” του σήμερα έχουν στην πραγματικότητα πολυετή εμπειρία. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στο σημείο της μονιμοποίησης κατά την συμπλήρωση της διετίας που προβλέπει ο νόμος.

Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων – Δευτέρα 12/12, 14.00

Scroll to Top