νεοδιοριστοι εκβιασμοι αριστοτελης 1 1

Σήμερα 12/12 στις 14.00 οι Κινητοποιήσεις Νεοδιόριστων σε Υπουργείο και Διευθύνσεις! Μόνη λύση ο αγώνας, μέχρι και για τα αυτονόητα!

Δευτέρα 12/12 Πανελλαδική Ημέρα Δράσης Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων!

Συγκέντρωση στο ΥΠΑΙΘ στις 2:00 το μεσημέρι!

Θεσσαλονίκη: 14.00 Συγκέντρωση στη Α/Βάθμια Διεύθυνση Δυτ. Θεσσαλονίκης

Πολλοί σύλλογοι εκπαιδευτικών και ΕΛΜΕ καλούν σήμερα σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων, μεταξύ των οποίων οι: Α Σύλλογος Αθηνών, Κ. Σωτήριου, Δελμούζος, Αριστοτέλης, Ηρώ Κωνσταντοπούλου(Λιόσια Ζεφύρι Φυλή), η Αθηνά, Αμαρουσίου, Πρόοδος Πειραιά, Αιγάλεω, Καλλιθέα-Μοσχάτου, Ρήγας Φεραίος-Πειραιά, Ζ’ Θεσσαλονίκης, Λαγκαδάς, Στ Σύλλογος ΠΕ Θεσ/νίκης, Ε’ ΕΛΜΕ, ΕΛΜΕ Λιοσίων-Ζεφυρίου-ΦΙλής, Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, το Συντονιστικό Αναπληρωτών και άλλοι. 

Μόνο οι δόκιμοι, νεοδιόριστοι του 2020 μπορούν να γίνουν διευθυντές – Δείτε γιατί!

Πρόκειται για μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις που οργανώνονται από τη βάση των νεοδιόριστων, για να διεκδικηθεί αυτό που άλλοτε φάνταζε αυτονόητο, η τήρηση του υπαλληλικού κώδικα δηλαδή και η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Βέβαια οι εποχές και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και πολλοί ήδη βάζουν στο τραπέζι το αίτημα της εξ ολοκλήρου κατάργησης της δοκιμαστικής περιόδου για τους νεοδιόριστους, έναν θεσμό αναχρονιστικό που δεν αντιπροσωπεύει πια τίποτα, μιας και οι “δόκιμοι” του σήμερα έχουν στην πραγματικότητα πολυετή εμπειρία. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στο σημείο της μονιμοποίησης κατά την συμπλήρωση της διετίας που προβλέπει ο νόμος.

Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων – Δευτέρα 12/12, 14.00

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

✏️Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. ✏️Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα, όπου είναι και γραμματέας στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής "Κ. Σωτηρίου". ✏️Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. ✏️Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall..

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap