Αξιολόγηση: Μέχρι 10 Δεκεμβρίου η υποβολή των σχεδίων δράσης

Η φόρμα αποτελείται από 3 μέρη τα οποία συμπληρώνονται σταδιακά με ευθύνη του Συντονιστή κάθε Ομάδας, με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

 

Στην αρχή κάθε φόρμας παρέχονται τα βασικά στοιχεία του Σχεδίου Δράσης, όπως δηλώθηκαν στον Συλλογικό Προγραμματισμό. Τα στοιχεία αυτά είναι προσυμπληρωμένα και δεν επιδέχονται αλλαγών. Είναι, επομένως, σημαντικό να έχουν συμπληρωθεί σωστά τα πεδία στην προηγούμενη φόρμα (του Συλλογικού Προγραμματισμού).

 

Τα 3 μέρη της Φόρμας Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης είναι:

Α: Σχεδιασμός της Δράσης ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΕΠ: 10 Δεκεμβρίου Η κάθε Ομάδα Δράσης συζητά/συναποφασίζει για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να υλοποιήσει τη δράση της.

Ο Συντονιστής της Ομάδας, ο οποίος λειτουργεί ως εκπρόσωπός της, καταχωρεί στην πλατφόρμα όσα συναποφασίστηκαν, συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία Στόχοι/αναγκαιότητα, Ενέργειες και χρονοδιάγραμμα, Πόροι/μέσα, Κριτήρια και διαδικασίες αξιολόγησης της δράσης)

Προτάσεις Σχεδιασμού Δράσεων Β-Γ:

Υλοποίηση και Αποτίμηση της Δράσης ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΕΠ: 30 Μαΐου Μετά την καταχώριση του σχεδιασμού της δράσης, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης παιδαγωγικής ευθύνης διατυπώνουν ανατροφοδοτικές παρατηρήσεις και προτάσεις επί του σχεδιασμού στην ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ (έως 22/1).

Οι Ομάδες Δράσης, λαμβάνοντας υπόψη και την ανατροφοδότηση των ΣΕ, καταχωρούν δια του Συντονιστή τους στην πλατφόρμα:

Β. Υλοποίηση της δράσης

➢ πιθανές τροποποιήσεις στον σχεδιασμό

➢ τις βασικές ενέργειες /εκδηλώσεις /δραστηριότητες κ.λπ. που υλοποίησαν στο πλαίσιο της δράσης (εάν η δράση υλοποιήθηκε όπως ακριβώς σχεδιάστηκε καταγράφονται πολύ συνοπτικά οι ενέργειες/δραστηριότητες). Γ. Αποτίμηση της δράσης ➢ καταγράφονται τα αποτελέσματα της δράσης, ο βαθμός επίτευξης των στόχων, δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, επιμορφώσεις που υλοποιηθήκαν, υλικό που παρήχθη

➢ διατυπώνονται προτάσεις για επιμορφώσεις, για συνέχιση της δράσης ή νέες δράσεις

↓ Εργαλεία Αποτίμησης δράσεων

 

Screenshot-47 Αξιολόγηση: Μέχρι 10 Δεκεμβρίου η υποβολή των σχεδίων δράσης

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo