Μουντιάλ 2022: Οι Ιάπωνες…γυάλισαν κερκίδες και αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Γερμανίας

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τους καλούς και ευγενικούς τρόπους του, κάτι που απέδειξαν για ακόμα μία φορά, αφού η ομάδα συμμάζεψε και άφησε σε τέλεια κατάσταση τα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας.

 

Οι Ιάπωνες είναι από τα πρόσωπα που έχουν κάνει εντύπωση στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη μεγάλη ανατροπή που έκαναν κόντρα στη Γερμανία (1-2) στην πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου.

Αντίθετα, οι κάλοι τρόποι και τα μαθήματα συμπεριφοράς που παραδίδουν οι Ιάπωνες είναι αξιοθαύμαστα.

Εκτός από τους φιλάθλους που μετά το τέλος του παιχνιδιού έμειναν να καθαρίσουν τις εξέδρες και αποθεώθηκαν, αντίστοιχα η ομάδα έκανε ακριβώς το ίδιο και στα αποδυτήρια.

 

Στις κερκίδες οι οπαδοί τους προσέφεραν δωρεάν μάθημα σωστή συμπεριφοράς, καθαρίζοντας τις κερκίδες που τους φιλοξένησαν με σακούλες απορριμμάτων μιας χρήσης και στα αποδυτήρια το ίδιο έκαναν και οι παίκτες του Χαζίμε Μοριγιάσου.

 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η FIFA:

Μάλιστα, άφησαν κι ένα σημείωσα, όπου ήταν γραμμένη η λέξη “ευχαριστώ” στα αραβικά, και το οποίο συνοδευόταν από πάρα πολλά οριγκάμι (από τα όρι και κάμι, που σημαίνουν το δίπλωμα χαρτιού. Πρόκειται για μία καλλιτεχνία του διπλώματος χαρτιού που είναι επινόηση των Ιαπώνων).

 

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo