υπαιθα

ΥΠΑΙΘ: Νομοθετικές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ήμασταν πάνω από μια δεκαετία αναπληρωτές, δύο χρόνια δόκιμοι και τώρα θέλουν να μας αξιολογήσουν…!!

 

*Τροπολογίες για να μπορούν (οι νεοδιόριστοι) να γίνουν διευθυντές, αλλά να παραμένουν δόκιμοι!!

 

315951233 2053199228197385 3044621890238441795 n 1 e1669359703829 E-WALL

 

 

Κατατέθηκαν στη Βουλή νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στα εξής:

Άρθρο 1: Επικαιροποίηση του προσοντολογίου των υποψήφιων εκπαιδευτικών  του παλαιού κλάδου Π.Ε. 18 πτυχιούχων λοιπών κλάδων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Άρθρο 2: Παράταση των ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στην καθαριότητα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άρθρο 3: Νομοθετική εξουσιοδότηση στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων να ορίζει στις περιπτώσεις ίδρυσης ή συγχώνευσης σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων  ειδική προθεσμία για τον καθορισμό: α) του συντελεστή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.)  β) του συντελεστή Ε.Β.Ε. ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών, γ) των συντελεστών βαρύτητας μαθημάτων, ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών, δ) της  κατάταξης  της σχολής ή του τμήματος στα Επιστημονικά πεδία ή τομείς και  ε) του αριθμού  εισακτέων.

Δημοφιλή!!  Νέα εγκύκλιος του ΓΓ με Οδηγίες Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών & Μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ (Πεδίο Β)

Άρθρο 4: Δυνατότητα σε δόκιμους εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), να είναι υποψήφιοι και να συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής για θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης, υπό προϋποθέσεις, ενώ ρυθμίζονται και ειδικότερα ζητήματα σχετικά με τη συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής.

Οι σχετικές ρυθμίσεις κατατέθηκαν ΕΔΩ

Το αρχείο με τις νομοθετικές ρυθμίσεις ΕΔΩ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω