question mark 2492009 640

Ηλεία: Φιέστα Κεραμέως – Μ. Μπαλαούρας: Η “διαμελίστρια” της Παιδείας Κεραμέως εγκαινίασε ανερυθρίαστα

Δήλωση Μ. Μπαλαούρα με αφορμή τη φιέστα εγκαινίων του Λυκείου Λεχαινών Η “διαμελίστρια” της Παιδείας Κεραμέως εγκαινίασε ανερυθρίαστα

Σε μια κυβερνητική φιέστα, με πρώτη την υπουργό «Παιδείας» κ. Κεραμέως, μετατράπηκαν τα εγκαίνια του νέου Γενικού Λυκείου Λεχαινών. Παρόντες Περιφερειάρχης, Δήμαρχος και μια πλειάδα «γραμματέων και Φαρισαίων υποκριτών», που έκοβαν όλοι μαζί την κορδέλα, βγάζοντας σέλφι!! Κανείς και καμία δεν αναφέρθηκε στους συντελεστές αυτού του αναγκαίου και σημαντικού έργου (όπως και το νέο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας)! Στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στους βουλευτές του. Ηθελημένα αμνήμονες! Ω! της υποκρισίας το απύθμενο βάθος!!! Το πλήθος που έβλεπε να γίνεται κάτι καλό στον τόπο του, χαρωπά τα δυο του χέρια τα χτυπούσε…

• Η κ. Κεραμέως, που διαμέλισε 53 περίπου Πανεπιστημιακές Σχολές, και που νομοθέτησε την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για να στέλνει τα παιδιά στα ιδιωτικά κολλέγια…

• «Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς αιδώ» η υπουργός που ενταφίασε τρεις (3) Πανεπιστημιακές Σχολές της Ηλείας, ήλθε να κάνει εγκαίνια με ξένα κόλλυβα, και που ανερυθρίαστα έριξε την ευθύνη στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πατρών!!!

Ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ είπε την αλήθεια για τα δύο σχολεία Λεχαινών και Νέας Μανωλάδας, το πως και πότε (2018) άρχισαν τα έργα. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μη ξεχνώντας να αναφερθεί ιδιαίτερα στη συμβολή μου.

Και επειδή με ρωτούν αν με κάλεσαν στα εγκαίνια, αλλοίμονο, προφανώς θα με κάλεσαν, αλλά η πρόσκληση θα χάθηκε στα (διαλυμένα) ΕΛΤΑ ή μπερδεύτηκε ο δημοτικός διανομέας των προσκλήσεων…

«Τοιοῦτοι ἔπρεπεν ἡμῖν προύχοντες»….

 

Ηλείος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

«Έσπευσαν χθες στα Λεχαινά οι συνήθεις παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές για να αποτελέσουν το ντεκόρ στο πανηγυράκι της υπουργού Παιδείας. Τους θυμίζουμε, λοιπόν, αφού δεν θυμούνται, ότι κ. Κεραμέως είναι η υπουργός Παιδείας που έκλεισε τις πανεπιστημιακές σχολές της Ηλείας, το τμήμα Μουσειολογίας του Πύργου και το τμήμα Γεωπονίας της Αμαλιάδας.

Αντί, επομένως, να την κηρύξουν ανεπιθύμητο πρόσωπο για την Ηλεία, τρέχουν να προλάβουν ποιος θα στριμωχτεί να φωτογραφηθεί μαζί της. Και μάλιστα στα εγκαίνια ενός έργου το οποίο χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν τόλμησε ούτε ένας να ψελλίσει αυτή την απλή πραγματικότητα. Μη τυχόν και στενοχωρήσουν την … εξοχότητά της!» – ανέφερε ο κ. Μπαξεβανάκης.

 

Χωρίς καμιά απολύτως ντροπή η κατασκευή του νέου Λυκείου χρεώθηκε μέσω σχετικών δηλώσεων ψευδώς στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε και ολοκληρώθηκε στα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap