joanna kosinska 1 CMoFsPfso unsplash 1 scaled E-WALL

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων ΣΔΕ (2ο Στάδιο) και διαθέσιμες ώρες και τμήματα, της Πράξης «ΣΔΕ», σχολ. περ. 2022-2023

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων (2ο Στάδιο), της υπ’ αριθμ. 660/3/17985/14-6-2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά την εξέταση των ενστάσεων κατά των Προσωρινών Πινάκων Κατάταξης, της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας», ΟΠΣ 5002546, σχολικής περιόδου 2022-2023, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 9866/605/11-11-2022 Απόφαση Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

 

Oι υποψήφιοι καλούνται εφόσον το επιθυμούν από τη Δευτέρα, 14/11/2022 και ώρα 10:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 16/11/2021 και ώρα 10:00 π.μ. να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των αιτήσεων, με τους ίδιους κωδικούς που υπέβαλαν την αίτηση υποψηφιότητας, ώστε να:

 

  • Δηλώσουν εκ νέου τα ΣΔΕ και τα εκτός έδρας τμήματα με σειρά προτίμησης, της Περιφέρειας για την οποία υπέβαλλαν αίτηση.
  •  Να επικαιροποιήσουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση το πεδίο «καθεστώς απασχόλησης» που αφορά το εργασιακό τους καθεστώς.
  •  Να επικαιροποιήσουν τις μέγιστες επιθυμητές εβδομαδιαίες ώρες/παρουσίες απασχόλησης.
  • Εάν κάποιος επιτυχών του οριστικού πίνακα κατάταξης δεν επιθυμεί να απασχοληθεί κατά τη σχολική περίοδο 2021-2022, έχει τη δυνατότητα στη «Δήλωση επιλογής ΣΔΕ» να αποσύρει το ενδιαφέρον του για ανάληψη ωρών/παρουσιών στα ΣΔΕ.
  • Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιθυμεί κάποια αλλαγή θα ισχύσουν οι προτιμήσεις που είχε δηλώσει στην αρχική του αίτηση.
Δημοφιλή!!  Κενά και πλεονάσματα ΠΕ70 μετά τις μεταθέσεις 2024 που μπορούν να δοθούν για διορισμούς

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε ότι τα ΣΔΕ που λειτουργούν σε Καταστήματα Κράτησης έχουν πρωϊνό ωράριο.

 

Σχετικά Αρχεία

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω