89943c3de82e3d6787d5dbe2e1096b4a E-WALL

Μισθοδοσία Αναπληρωτών & Μόνιμων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η επόμενη μισθοδοσία μόνιμων θα είναι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

 

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου (την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας) θα καταβληθεί η μισθοδοσία των αναπληρωτών, στις περισσότερες διευθύνσεις από οσο γνωρίζουμε θα καταβληθούν και τα (αναδρομικά) ΜΚ στους αναπληρωτές Α’ φάσης, όπως και η μισθοδοσία των αναπληρωτών Β’ φάσης.

 

Θα περιλαμβάνονται τα αναδρομικά ΜΚ Σεπτεμβρίου και ο μισθός Οκτωβρίου

 

 

Δανειζόμαστε ένα απόσπασμα από ανάρτηση συναδέλφου που διαβάσαμε στο facebook:

…λένε ότι έλαχιστοι εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν (μιλάω για τον κύκλο μου, όχι πανελλαδικώς που ελπίζω εκεί κάτι να γίνει…). Το λυπηρό είναι ότι μέσα σε αυτούς που δε θα απεργήσουν είναι και πολλοί νεοδιόριστοι των 737€…Προφανώς λοιπόν νέα μου παιδιά που τρέχατε σε λόγγους και ακριτικά νησιά ,που κάνατε το αυτό σας παξιμάδι για να πληρώσετε δόσεις μεταπτυχιακών ,σεμιναρια κτλ, που ξενυχτούσατε διαβάζοντας και δουλεύοντας, που πολλοί δεν έχετε καταφέρει να κάνετε οικογένειες ,φίλους, σχέσεις σταθερές ή ό,τι γουστάρετε …προφανώς λοιπόν είστε ικανοποιημένοι! Νιώθετε οκ με αυτά τα λεφτά, νιώθετε πως ανταποκρίνονται στο έργο και τον κόπο /θυσίες σας. Μην παρεξηγηθώ , ξέρω απόλυτα πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως ναι κάποιοι θα ζοριστούν αν χάσουν 40-70€ ,αλλά αναρωτιέμαι είναι προτιμότερο να ζορίζονται όλη τους τη ζωή παρά να ζοριστούν μια βδομάδα /ένα μήνα; Ξέρω επίσης ότι πολλοί λένε, μα δε θα αλλάξει κάτι …και έχουν δίκιο! Απόλυτο δίκιο! Ναι ρε παιδιά, δε θα αλλάξει τίποτα, όταν σαν κλάδος είμαστε διαρκώς με το κεφάλι κάτω. Όταν κλαψουριζουμε για τα λεφτά και το ένσημο που θα χάσουμε αυτή τη μια μέρα κι όχι για την κατάντια μας τόσα χρόνια… Και έπεται συνέχεια…Και άντε από παλιους να περιμενεις μια κάποια υποταγη, να πεις ως δικαιολογία τους κατάπιε το συστημα…ξέχασαν…εσείς όμως ,όλοι εσείς οι νέοι εκπαιδευτικοί ,νεοδιόριστοι,αναπληρωτές που τρώτε τόσες δυσκολίες κάθε μέρα που ακόμη είστε μακριά από τον τόπο σας, με δανεικά ίσως ,ποτέ ξεχάσατε κιόλας; Ελπίζω η Τέταρτη να δείξει ότι υπάρχει ελπίδα ,τίποτα άλλο. Κι από εκεί και πέρα ας κάνει ο καθένας αυτό που κρίνει σκόπιμο.Κι οταν η υπουργός μας θα βγει πάλι και θα πει πολύ χαμηλή συμμετοχή, οι εκπαιδευτικοί είναι δίπλα μας και βλέπουν το έργο μας…ας πάρει ο καθένας μας αγκαλιά την τιμή του κι ας πορευτεί καταλλήλως. Εγώ πάντως αν με ρωτάτε την τιμή μου την ορίζω πολύ πιο πάνω από το χαμενο μεροκάματο μιας μέρας.

 

Δημοφιλή!!  Καταγγελία για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας σε κτήριο που στεγάζει υπηρεσίες εκπαίδευσης

310095391 5554542504624582 1825351756615702056 n E-WALL

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω