Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ για (φάση) παράλληλη Στήριξη – Ημερομηνίες καταχώρισης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πριν από λίγο το Υπουργείο έστειλε εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με το οποίο ζητά να καταχωρίσουν τα κενά Παράλληλης Στήριξης και Ειδικής Αγωγής τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.
Στη συνέχεια, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα έχουν προθεσμία μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου να καταχωρίσουν τα κενά αυτά.
Γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς, ωστόσο, να είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν.
Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση.

 


Αιμοδοσία ΠΑΣΑΔ, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων διοργανώνει τη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στην πτέρυγα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, “Ο Ευαγγελισμός”.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 08:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.
Ωστόσο και επειδή ο σύλλογος έχει μέλη που υπηρετούν σε ολόκληρη τη χώρα, όλοι οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να συνεισφέρουν στο εγχείρημά μας, μπορούν να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ανά την επικράτεια χρησιμοποιώντας τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου “16041”.
Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη δράση δεν αφορά μόνο την ειδικότητα των δασκάλων. Όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως ειδικότητας και βαθμίδας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου δίνοντας αίμα, ώστε αυτό να καταχωρίζεται ως αιμοδότηση για το αποθεματικό του ΠΑΣΑΔ.
Κάθε εθελοντής αιμοδότης του Συλλόγου μας, θα έχει τη δυνατότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή να χρησιμοποιήσει μονάδα αίματος από το αποθεματικό του Συλλόγου, χωρίς να ανησυχεί αν το αίτημα του εγκριθεί ή απορριφθεί.
Μόνο τους τελευταίους 9 μήνες χρειαστήκαμε 5 φιάλες αίματος για συναδέλφους και συγγενείς τους. Ευτυχώς, όμως, ήμασταν σε θέση να τις καλύψουμε, εφόσον ο σύλλογος διαθέτει το απαραίτητο αποθεματικό από την προηγούμενη αιμοδοσία που διοργανώθηκε.
…γιατί η εκπαίδευση δεν είναι μόνο το σχολείο. Είναι όλες εκείνες οι πράξεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ευθύνης…
Δώσε αίμα, Χάρισε ζωή!
*για τον υπολογισμό των εκπαιδευτικών που θα προσέλθουν για αιμοδοσία στον “Ευαγγελισμό”, καλό θα ήταν να μας στείλετε ένα μαιλ εδώ –> [email protected] ούτως ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα και η μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου.
πασαδ E-WALL
Δημοφιλή!!  Ενημέρωση Εκκαθαρισμένων Πινάκων Αναπληρωτών μετά την τελευταία Φάση Προσλήψεων

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω