ΑΣΕΠ Η νέα προκήρυξη για 757 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις 9Κ,10Κ, 2Γ/2022 – Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός 2Γ/2022

Έτοιμες για να σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση είναι οι τρεις επόμενες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, έτοιμες για το Τυπογραφείο είναι η 9Κ/2022, η 10Κ/2022 καθώς και η 2Γ/2022 που αφορά τον μεγάλο γραπτό πανελλήνιο διαγωνισμό του δημοσίου που θα διεξαχθεί το 2023.

Οι τρεις αυτές προκηρύξεις αναμένεται να «ανοίξουν» χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο, καθώς όπως έχει αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα το proson, o πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός θα είναι «ανοικτός» για απεριόριστο πλήθος όχι μόνο συμμετεχόντων, αλλά και επιτυχόντων.

 

Η προκήρυξη 9Κ/2022

Η προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson, την πλήρωση 173 θέσεων στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Στον εν λόγω διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Η προκήρυξη 10Κ/2022

Η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Proson, την πλήρωση 148 θέσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Στον διαγωνισμό αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

 

Ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός 2Γ/2022

 

Ο διαγωνισμός, που στόχος της Αρχής είναι να πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2023, θα είναι καινοτόμος, τόσο όσο προς τον τρόπο που θα προκηρυχθούν οι θέσεις όσο και ως προς την «ύλη» του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού δεν θα περιλαμβάνει ένα προκαθορισμένο αριθμό θέσεων αλλά θα είναι «ανοικτή» σε απεριόριστο πλήθος συμμετοχών. Με τον τρόπο αυτό θα εξεταστούν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και κατέχουν τα απαραίτητα πτυχία και κριτήρια. Μετά την γραπτή εξέταση θα δημιουργηθεί ένας πίνακας επιτυχόντων, βάσει του οποίου οι υπηρεσίες του δημοσίου θα μπορούν να αντλούν εργαζομένους μέχρι το 2024.

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά το τεστ δεξιοτήτων θα είναι γραπτό, θα διεξαχθεί με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών (multiple choice) και θα αξιολογεί την ικανότητα των υποψηφίων να αναλύουν προβλήματα καθώς και να ιεραρχούν τις ανάγκες στον χώρο εργασίας.

 

ΠΗΓΗ proson.gr

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap