ΠΑΣΑΔ: Νεότερη ενημέρωση για Γ’ φάση προσλήψεων

Η Γ’ φάση προσλήψεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί (μάλλον) αύριο, ενώ η ανάληψη υπηρεσίας την ερχόμενη Δευτέρα 7/11/2022.

 

Όπως, δυστυχώς, είχαμε αναφέρει από τις 21/10, η παρούσα φάση προσλήψεων ΔΕ θα περιλαμβάνει προσλήψεις Παράλληλης Στήριξης. Για τις προσλήψεις αυτές αναμένεται να πραγματοποιηθεί ξεχωριστή φάση τις επόμενες εβδομάδες του Νοεμβρίου (άγνωστο ακόμα το πότε).
Επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά ότι είναι, πλέον, υπαρκτός ο κίνδυνος να μην καλυφθούν όλα τα κενά δασκάλων ΠΕ70 που θα δηλωθούν στο σύστημα, καθώς ο αριθμός των εκπαιδευτικών που έχουν απομείνει στους πίνακες δεν επαρκεί με βάση τις ανάγκες.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε, ήδη, “χάσει” 71 θέσεις που είχαν εγκριθεί για τα ΖΕΠ στην προηγούμενη φάση προσλήψεων.
Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo