Ενημέρωση για Γ’ φάση προσλήψεων από τον ΠΑΣΑΔ

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης είχαν προθεσμία μέχρι σήμερα 21/10 να καταχωρίσουν τα λειτουργικά κενά Γενικής και Ειδικής Αγωγής ενόψει της Γ’ φάσης προσλήψεων.
Σε αυτά και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ΔΕΝ περιλαμβάνεται η Παράλληλη Στήριξη.
Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ωστόσο, μπορούν να καταχωρίσουν κενά μέχρι και την Τρίτη 25/10. Ως εκ τούτου, εκτιμούμε με κάθε επιφύλαξη ότι η διαδικασία θα τρέξει μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου.
Κενά παράλληλης δεν έχουν ζητηθεί σε αυτή τη φάση, καθώς εκκρεμούν οι νέες διαγνώσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν άμεσα, ώστε να περιληφθούν στη Γ’ φάση προσλήψεων. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιθανή μια φάση προσλήψεων λίγες μέρες αργότερα, η οποία θα περιλαμβάνει ΜΟΝΟ την Παράλληλη Στήριξη.
Τα μέχρι σήμερα δεδομένα δείχνουν ότι οι προσλήψεις θα αποτελούν τις εναπομείνασες πιστώσεις ΕΣΠΑ, αλλά και αυτές που εξοικονομήθηκαν από μη αναλήψεις/ παραιτήσεις προηγούμενων φάσεων.
Δεν είναι ξεκάθαρο, ακόμα, αν θα υπάρξουν στην παρούσα φάση επιπλέον προσλήψεις που υπάγονται στον κρατικό προϋπολογισμό.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo