Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την πραξικοπηματική αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων – Έπεσαν οι μάσκες στο ΔΣ της ΟΛΜΕ! Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ!
1f4cc Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων Η προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 22/10 Γενική Συνέλευση, που είχε αποφασιστεί εδώ και εβδομάδες, αναβλήθηκε μόλις χθες, 20/10, με ευθύνη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ), που, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, επικαλέστηκαν «αδυναμία εύρεσης κατάλληλου χώρου»!!! Πρόκειται πραγματικά για μια άνευ προηγουμένου πραξικοπηματική κίνηση-πρόκληση, που ο κλάδος δεν πρέπει να αφήσει αναπάντητη! Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει!
1f4cc Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων Καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό), Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 23, Άγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ! Η φωνή του κλάδου δεν φιμώνεται, μπορεί και πρέπει να ακουστεί!
311442846_807244437284544_4021376470077476226_n Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo