ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 Ενημερωτικό υλικό για συνέδριο το οποίο διοργανώνει η Ένωσή μας και σας παρακαλούμε να το διαβιβάσετε σε πρώτη ευκαιρία σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσής σας.

Στόχος μας είναι η πληροφόρηση και η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση, όλων των συναδέλφων μας, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκονται.

Στην προσπάθειά μας αυτή, ζωτική είναι η βοήθειά σας και είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθεί από όλους, αφού νομίζουμε ότι θα ήταν καλό να ενημερώνονται και να συμμετέχουν, όλοι οι συνάδελφοί μας, σε αναλόγου περιεχομένου επιμορφωτικές εκδηλώσεις.

 

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Δημοφιλή!!  Αιτήσεις Παραίτησης και Αυτοδίκαιες Αποχωρήσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2024 (μετά τις ανακλήσεις)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [119.81 KB]

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω