ΠΕΑΔ: Β΄ φάση προσλήψεων Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας

Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας εύχεται καλή τοποθέτηση στους συναδέλφους αναπληρωτές, που προσλήφθηκαν κατά τη Β΄ φάση προσλήψεων και καλεί τα αρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας να μεριμνήσουν για ακόμη μια φορά για την άμεση έκδοση σχετικής απόφασης, που αφορά στην έκπτωση -50% στα εισιτήρια ακτοπλοΐας.
Εντός ολίγων ημερών οι προσληφθέντες εκπαιδευτικοί θα κληθούν να μετακινηθούν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους στον τόπο υπηρέτησής τους, ώστε να καλύψουν πάγιες εκπαιδευτικές ανάγκες στα δημόσια σχολεία όλης της επικράτειας. Η παροχή της έκπτωσης για τη μετακίνηση τόσο των ιδίων όσο και των οχημάτων τους αποτελεί σημαντική οικονομική ελάφρυνση μπροστά στα έξοδα που θα επωμιστούν κατά τις πρώτες μέρες της εγκατάστασής τους στον τόπο υπηρέτησης.
Σημειώνουμε πως τα κενά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εξακολουθούν να είναι τεράστια και δυστυχώς δεν παρατηρείται προσπάθεια πλήρους κάλυψής τους. Οι προσλήψεις κατά τη Β΄ φάση κατάφεραν να καλύψουν μόνο ένα μέρος των υπαρχόντων επιβεβαιωμένων κενών και φαίνεται πως εξακολουθεί να υφίσταται ανισομέρεια ως προς το ποσοστό κάλυψης των κενών ανάμεσα στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας διεκδικούν πλήρη κάλυψη των κενών τους, ώστε κανένα σχολείο να μη μείνει αστελέχωτο!
Αναμένουμε την απόφαση για πλήρη κάλυψη των κενών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το συντομότερο δυνατόν στην επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών!
Από το Δ.Σ.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall