Αλαλούμ με τις τοποθετήσεις στην άγρια Δύση της Αβάθμιας Ηλείας – Τοποθετήσεις χωρίς ΠΥΣΠΕ – Απελπισμένοι συνάδελφοι μετακινούνται υποχρεωτικά στην άλλη άκρη του νομού!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Ηλεία λοιπόν που χρόνια τώρα κρατάει την πρωτιά…

Ο επικεφαλής της Αβαθμιας εκπ/σης εκεί λοιπόν, προέτρεψε με γραπτό μήνυμα viber(!) (Γιατί όχι επίσημο εγγραφο από την υπηρεσία??), τους διευθυντές των σχολείων να μην δίνουν “κανονικές άδειες” σε όσους συναδέλφους αιτούνται! Την ίδια στιγμή, από όσο γνωρίζουμε, θα δηλώσει 0 κενά πε70 για τη β φάση. Από τη μία λοιπόν επιχειρείται εξοικονόμηση ωρών, μέσω της καταπάτησης των πιο αυτονόητων και βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και απο την άλλη εμφανίζεται η μαγική εικόνα μιας διεύθυνσης χωρίς ανάγκες για επιπλέον προσωπικό!

 

Αλήθεια τέτοιες “κενοτόμες” κινήσεις είναι συγκεκριμένη πατέντα της διεύθυνσης Ηλείας ή πηγάζουν πάλι από κάποια ευφάνταστη προφορική άνωθεν εντολή;

Δημοφιλή!!  Διαρροή 2.500 λίτρων πετρελαίου στο δημοτικό σχολείο Αγρας: Κλειστό εδώ και μία εβδομάδα

 

Συνεχίζοντας με τα διοικητικά επιτεύγματα της Ηλείας να πούμε ότι τοποθέτησε νεοδιόριστους ΠΕ70 σε Τ.Ε. και χωρίς να τους ενημερώσει ότι πρόκειται για προσωρινά κενά, ενώ ταυτόχρονα τους διαβεβαίωνε προφορικά ότι σε κάθε περίπτωση δε θα τους μετακινούσε στην άλλη άκρη από εκεί που τοποθετήθηκαν αρχικά και προφανώς νοίκιασαν το σπίτι τους.

Οι δεσμέυσεις αυτές λοιπόν δεν κρατήθηκαν και σήμερα στέλνει τους νεοδιόριστους από τη μία άκρη του νομού υποχρεωτικά στην άλλη!

Σε παλαιότερη συνάντησή του μάλιστα με τους νεοδιόριστους είχε αναφέρει ότι θα δείξει κοινωνικό πρόσωπο και ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο!(εδώ γελάμε)

Δυστυχώς αυτοί που πληρώνουν την ασυνέπεια των διευθύνσεων και το ότι κάνουν πραγματικά ότι θέλουν είναι οι συνάδελφοι νεοδιοριζόμενοι που χωρίς να έχουν πληρωθεί ακόμα γίνονται μπαλάκι μέσα στο νομό διορισμού τους, χωρίς να τους αναγνωρίζεται κανένα δικαίωμα!

Δημοφιλή!!  Αιτήσεις Παραίτησης και Αυτοδίκαιες Αποχωρήσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2024 (μετά τις ανακλήσεις)

Δεν είναι δυνατόν να παραβιάζεται χωρίς κανένα πρόσχημα η σειρά κατάταξης των συναδέλφων, οι τοποθετήσεις να αλλάζουν μονομερώς από τη διεύθυνση εντός μηνός, χωρίς να πέφτει ο παραμικρός λόγος στους συναδέλφους.

Κάποιοι ξεχνάνε ότι πρόκειται για ανθρώπους με οικογένειες και υποχρεώσεις..

Wild wild West

Κρίμα!

 

Υ.Γ Αλήθεια γιατί οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στα γραφεία της εν λόγω διεύθυνσης, μετά από χρόνια υπηρεσίας εκεί, φεύγουν ξαφνικά άρον άρον; Φυσικά είναι αδύνατον να αναπληρωθούν τόσο έμπειροι συνάδελφοι και είναι λογικό μετά να παρατηρούνται γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες στη διεύθυνση. Ίσως κουράστηκαν βέβαια οι άνθρωποι πια από καψόνια όπως αλλαγή ορόφων ή γραφείων κάθε λίγο στα οποία έχουν υποχρεωθεί από την αρχή της χρονιάς….ποιος ξέρει…

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω