Viber: Ποια η νέα λειτουργία του – πως αλλάζει χαρακτήρα..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Viber επεκτείνεται και προσφέρει νέες λειτουργίες, ενώ σε λίγο καιρό θα μεταμορφωθεί και σε «ψηφιακό πορτοφόλι», καθώς οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Η Rakuten Viber, μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, που κατέχει πάνω από το 75% της αγοράς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει πλέον το δικό της κόμβο εξερεύνησης  περιεχομένου. Το πιο πρόσφατο προϊόν του Viber –τα Κανάλια- γίνεται μια πύλη για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Με στόχο να γίνει μια σούπερ εφαρμογή, με πολλές λειτουργίες πέραν του messaging, το Viber έχει ενσωματώσει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών εκτός από τις βασικές του λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, παραγγελίες ταξί ή φαγητού, μετεωρολογικές προβλέψεις και άλλα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, κάνοντας το ταξίδι του χρήστη πιο βολικό και απλό. Τα κανάλια είναι το πιο πρόσφατο προϊόν που προσθέτει αξία στο Viber και γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ψηφιακής εμπειρίας του χρήστη της εφαρμογής.

Δημοφιλή!!  Δεν ήταν παιδοβιαστής, ήταν ερωτευμένος - Αποτροπιασμός για την πρόταση απαλλαγής στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

 

Οι πληρωμές στο Viber θα ξεκινήσουν αρχικά από τις αγορές της Ελλάδας και της Γερμανίας και σταδιακά στο σύντομο μέλλον θα φτάσουν σε άλλες χώρες. Το Viber είναι εγκατεστημένο στο 91% των smartphones στην Ελλάδα και σύμφωνα με το γερμανικό Stiftung Warentest είναι μια από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

 

Η προσθήκη χρημάτων στο ψηφιακό πορτοφόλι του Viber Pay θα είναι δυνατή μέσω όλων των καρτών Mastercard και Visa, αλλά και των τοπικών τραπεζών στη Γερμανία και την Ελλάδα. Για να προσφέρει αδειοδοτημένες υπηρεσίες πληρωμών στις πρώτες δύο αγορές, το Viber συνεργάστηκε με τη Rapyd, μια διεθνή εταιρεία Fintech-as-a-Service. Η Rapyd θα ενσωματώσει υπηρεσίες συναλλαγών υπό άδεια κατευθείαν μέσα στην εφαρμογή του Viber ώστε να ενισχύσει τις δυνατότητες πληρωμών της εφαρμογής. Με τον περιορισμό της διαθεσιμότητας ανά χώρα, οι χρήστες του Viber θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων οι εξής:

  • Πληρωμές από πορτοφόλι Viber σε πορτοφόλι Viber για εγχώριες ή διεθνείς συναλλαγές σε ευρώ, με το πλάνο να θέλει να προστεθούν και άλλα νομίσματα σύντομα.
  • Τραπεζικές μεταφορές για εύκολη πληρωμή καθημερινών εξόδων όπως είναι οι λογαριασμοί υπηρεσιών κοινής ωφελείας.
  • Αποκλειστικές εκπτώσεις και επιβραβεύσεις από τοπικούς συνεργάτες.
Δημοφιλή!!  Επιμορφωτικό Σεμινάριο / Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία

Για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν πληρωμές στο Viber, οι χρήστες πρέπει να ορίσουν έναν προσωπικό κωδικό αναγνώρισης ή τη βιομετρική αναγνώριση που θα εξασφαλίσει την ενεργοποίηση ασφαλών συναλλαγών. Οι επιβεβαιώσεις πληρωμής αποστέλλονται αυτόματα με κρυπτογράφηση end-to-end, όπως όλες οι ιδιωτικές επικοινωνίες του Viber. Για να μην υπάρχει καμία απορία, η ομάδα υποστήριξης του Viber θα είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε ερωτήσεις στις τοπικές γλώσσες.

➡️ΠΗΓΗ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω