ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Φ. ΑΓΩΓΗΣ – TΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ιστορία συνεχίζεται με πρωταγωνιστή το Υπουργείο Παιδείας ,που συνεχώς αναβάλλει τον ορθολογισμό στον καταμερισμό των ωρών διδασκαλίας πολλών μαθημάτων και αντικειμένων διαφορετικής φύσης .

 

Ανησυχητικό παράδειγμα η διατήρηση ενός αναχρονιστικού και αναξιόπιστου συστήματος ελέγχου και παρουσίασης των οργανικών θέσεων όλων των σχολικών μονάδων στην ελληνική επικράτεια, για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση , που παρά τις τεράστιες μεταβολές που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 15 χρόνια εμφανίζουν μια εικόνα σχολείου περασμένων δεκαετιών.

 

Πώς να επιτευχθεί η βέλτιστη ορθολογική κατανομή των εκπαιδευτικών σε κάθε είδους προσλήψεις (αναπληρωτών ή μόνιμων ) όταν σε κάθε 12θέσιο δημοτικό σχολείο στην χώρα, εμφανίζονται 16-17 οργανικές θέσεις ΠΕ 70, 0-1 θέσεις Φυσικής Αγωγής , 0-1 θέσεις Πληροφορικής 0-1 θέσεις Ξενόγλωσσων 0-1 θέσεις Μουσικής και φυσικά καμία θέση Θεατρολόγων και Εικαστικών ;

 

Δημοφιλή!!  Παράταση στις Εγγραφές Νηπιαγωγείων 2024-25: Αιτήσεις από 1 έως 27 Μαρτίου

 

Είμαστε στον προηγούμενο αιώνα…

 

Προτεραιότητα όλων είναι η πραγματική και ακριβής αποτύπωση των οργανικών θέσεων ανά σχολείο και ανά περιφέρεια με σκοπό να προσλαμβάνονται έγκαιρα και σωστά κατανεμημένοι οι εκπαιδευτικοί που απαρτίζουν και στηρίζουν καθημερινά το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων και εμπλουτίζουν την εξέλιξη της μάθησης πολλαπλών δεξιοτήτων και της βελτίωσης των παροχών ενός υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στο Δημόσιο σχολείο .
Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω