Συνέδριο ΔΟΕ – Παρέμβαση Αναπληρωτών – Καμία απόφαση για την αξιολόγηση – ΒΙΝΤΕΟ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ. Δεν προέκυψε πλειοψηφική πρόταση για το κομβικό ζήτημα της αξιολόγησης που συζητήθηκε και τελευταίο, με αποτέλεσμα οι αποφάσεις σχετικά με αυτό να παραπέμπονται στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.
Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομοσπονδίας απο το σώμα των εκλεγμένων αντιπροσώπων. Πιο ελπιδοφόρα και δυνατή στιγμή του τριημέρου η παρέμβαση των αναπληρωτών στο συνέδριο. Οι αναπληρωτές μπήκαν στην αίθουσα, διέκοψαν με συνθήματα τις εργασίες και κρατώντας το πανό τους κατέθεσαν ψήφισμα με κεντρικά αιτήματα την απόλυτη καταδίκη του γραπτού Ασεπ και τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών.
Δυστυχώς οι παρατάξεις ΕΚΤΟΣ απο τις Παρεμβάσεις και την ΑΣΕ- Παμε, απέσυραν τα μέλη τους από το προεδρείο της συνέλευσης και αποχώρησαν(! ), με αποτέλεσμα να λήξει το συνέδριο και να μην τεθεί προς ψήφιση το ψήφισμα των Αναπληρωτών. Χρειαζόταν να παραμείνουν 3 παρατάξεις για να ψηφίσουν, ώστε να υπερψηφιστεί η πρόταση των αναπληρωτών όμως δυστυχώς στην αίθουσα παρέμειναν μόνο 2(Παρεμβάσεις και ΠΑΜΕ).
Η ΔΟΕ λοιπόν ακόμα να δηλώσει ρητά οτι ο γραπτός ΑΣΕΠ είναι αιτία πολέμου…
Ακουλουθούν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Τοποθέτηση της εκπροσώπου του Συντονιστικού Αναπληρωτών Δήμητρας Τάσσου
Έκκληση απο τον Δ.Μαριόλη να παραμείνουν οι σύνεδροι των ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟΥ στην αίθουσα για να ψηφιστεί το σχέδιο απόφασης των αναπληρωτών
Ιωαννίδου Κατερίνα από το Συντονιστικό Αναπληρωτών
https://e-wall.net/2022/06/29/22472/