Ανάρτηση του ειδικού δημοτικού σχολείου Πύργου για “υπενθυμίσεις” των υποχρεώσεων της πολιτείας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Και για να μην ξεχνιόμαστε!!

 

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να θυμίσουμε στο Δήμο το χρέος του απέναντι στα σχολεία της περιοχής και κυρίως απέναντι στα Ειδικά που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Και για να ευλογήσουμε τα γένια μας θα υπενθυμίσουμε στο Δήμο Πύργου τις δεσμεύσεις του σχετικά με την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου, για τα οποία έχουν ενημερωθεί πολλάκις.

 

Επίσης, να του υπενθυμίσουμε ότι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί κάτω απ’ αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, που παρεμποδίζουν τον παιδαγωγικό και θεραπευτικό του ρόλο.

 

Δημοφιλή!!  ΚΕΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2024 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Κι επιτέλους θα πρέπει ν’ αποφασίσει τι θα κάνει με την παλιά αίθουσα βαρέως τύπου που έχει ¨παρκάρει¨ στο προαύλιο του Σχολείου. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του, γιατί επιζητούμε και παλεύουμε για ένα καλύτερο Δημόσιο Ειδικό Σχολείο που θα υπηρετεί την κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Αναμένουμε, λοιπόν, να δείξει ο Δήμαρχος εμπράκτως αυτή τη φορά τις εκπεφρασμένες και δημοσίως ευαισθησίες του απέναντι στα ΑΜΕΑ.

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω