How Push Notifications In Websites Different From Mobile Apps Push Notifications 1280x720 1 E-WALL

Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης περί στρεβλής εφαρμογής του θεσμού των αναπληρωτών και να στραφεί σε έργα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΚΕ), καλεί την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως, να προχωρήσει πέρα από τις διαπιστώσεις της «περί στρεβλής εφαρμογής του θεσμού των αναπληρωτών και σε έργα».

Είναι στη δική της δικαιοδοσία και αποκλειστική της ευθύνη, να επανανοηματοδοτήσει την έννοια του αναπληρωτή. Ως ομοσπονδία, έχουμε εκφράσει σταθερά και διαχρονικά την άποψή μας, ότι δεν είναι δυνατόν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, να αναπληρώνουν για δέκα-δεκαπέντε χρόνια αποκλειστικά τους εαυτούς τους, διότι η πολιτεία δεν έχει φροντίσει να καλύψει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό στη δημόσια εκπαίδευση.

Αναμφίβολα οι τελευταίες δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας περί «στρεβλής εφαρμογής του θεσμού του αναπληρωτή» φωτογραφίζουν τις κοινές ειδικότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίες είναι οι μόνες με τόσο μεγάλο αριθμό αναπληρωτών που ξεπερνούν τα 15 έτη προϋπηρεσίας.

Δημοφιλή!!  ΔΟΕ/ΟΛΜΕ παραδίνονται αρνούμενες να επαναπροκηρύξουν Απεργία/Αποχή - Επαναπροκήρυξη ΤΩΡΑ από Συλλόγους/ΕΛΜΕ

Απαιτούμε την αποκατάσταση της στρέβλωσης εδώ και τώρα με σύσταση όλων των πραγματικών οργανικών θέσεων των κοινών ειδικοτήτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ομοσπονδία  Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω