Η πίεση του ΠΣΕΑΑ (ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής) προς όλους τους αρμόδιους για την δίκαια μεταχείριση του κλάδου στους επικείμενους διορισμούς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση του ΠΣΕΑΑ για τους ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής προς όλους τους αρμόδιους για την δίκαια μεταχείριση του κλάδου στους επικείμενους διορισμούς συνεχίζεται. Αποστείλαμε την επιστολή που υπέγραψαν 1045 συνάδελφοι και στους τομεάρχες Παιδείας όλων των κομμάτων και τους ζητάμε να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά μας με όποιον τρόπο μπορούν.
Ακολουθεί το αίτημα προς τους τομεάρχες, στο οποίο επισυνάφθηκε η ανοιχτή επιστολή με όλες τις υπογραφές:
Αξιότιμε κύριε/κυρία τομεάρχη.
Σας επισυνάπτουμε το κείμενο της ανοιχτής επιστολής του συλλόγου μας του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (Π.Σ.Ε.Α.Α.) το οποίο συνυπέγραψαν σε χρονικό διάστημα τριών ημερών 1.045 εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής της χώρας, η οποία απεστάλη στο υπουργείο παιδείας με τις υπογραφές αυτών και με την οποία ζητείται από το υπουργείο να μην αδικηθεί ο κλάδος των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής που εκπροσωπείται από τον σύλλογό μας στους επικείμενους διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών ειδικής και γενικής εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και η ίδια η νεολαία που δικαιούται μόνιμους και όχι περιφερόμενους καθηγητές φυσικής αγωγής για τη σωστή διαπαιδαγώγηση αυτής, την υγεία και την ευρωστία της.
Με την παρούσα μας ζητάμε να υποστηρίξετε δια του τομέα παιδείας του κόμματός σας τα δίκαια αιτήματά μας, με όποιον πρόσφορο τρόπο θεωρείτε εσείς αποτελεσματικό.
Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.Α.Α.
Ο Πρόεδρός Γ. Γραμματέας
Δημοφιλή!!  Εκατοντάδες κόσμου έξω από τα δικαστήρια στη Ρόδο - Ελεύθεροι οι εκπαιδευτικοί μετά την κατακραυγή

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω