ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Eduact – Δράση για την εκπαίδευση και η ομάδα των διαγωνισμών σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση γνωριμίας για το FIRST® LEGO® League.

Το FIRST® LEGO® League, είναι εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Φ15/160778/Δ2) και εισάγει την επιστήμη, την τεχνολογία, την μηχανική και τα μαθηματικά (STEM) σε παιδιά ηλικίας 4-16 μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής, πρακτικής μάθησης.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να παρευρεθούν στη συνάντησή μας, με στόχο τη γνωριμία μας, τη δημιουργία ομάδας και τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το όραμα του οργανισμού, να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής, να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό.

Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Thessaloniki Tech Lab την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να γνωριστούμε.

Διεύθυνση: Τσιμισκή 136, ΤΚ: 54621

Για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται μακριά, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00.

Τα στοιχεία σύνδεσης θα σταλούν πριν το σεμινάριο & αφού δηλώσετε συμμετοχή

*Απαραίτητη προϋπόθεση: Για τη συμμετοχή σας στη συνάντηση (είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά), παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος:  

Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία!
Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Avatar photo