ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ – Αήθης επίθεση από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Πύργου – Η παραίτησή του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Με έκπληξη, που μετατράπηκε γρήγορα σε οργή, διαβάσαμε στα κοινωνικά δίκτυα ανάρτηση του Αντιδήμαρχου Παιδείας του Δήμου Πύργου, στην οποία «φωτογραφίζεται» συνάδελφος εκπαιδευτικός και χαρακτηρίζεται ως «ανεκπαίδευτη ή απαίδευτη» εξαιτίας του «φλύαρου και χυδαίου» λόγου της. Επέτρεψε δε να συνοδεύεται η ανάρτησή του από άκρως προσβλητικά, χυδαία και σεξιστικά σχόλια, τα οποία δεν αφήνουν περιθώρια για εξηγήσεις, αφού ΚΑΜΙΑ δεν θα μπορέσει να διορθώσει την αήθη επίθεση του Αντιδήμαρχου στην συνάδελφο.

Είναι αλήθεια ότι οι εκπαιδευτικοί, πέραν του παιδαγωγικού μας ρόλου, έχουμε άποψη και ασκούμε ελεύθερη κριτική σε όσα διαδραματίζονται στην ευρύτερη κοινωνία. Με σεβασμό και καλοπροαίρετη διάθεση καυτηριάζουμε κακώς κείμενα και προτείνουμε λύσεις με επιχειρήματα για το συμφέρον των μαθητών μας και την ασφάλειά τους.

Όμως η αλήθεια ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ και ΕΝΟΧΛΕΙ.

Όσο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον Δήμο Πύργου και τον αρμόδιο σε θέματα Παιδείας Αντιδήμαρχο σχετικά με την τοποθέτηση συστήματος παρακολούθησης στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας επιτίθεται με αναρτήσεις του σε συναδέλφους και τηρεί σιγήν ιχθύος αναφορικά με τις ενέργειες του Δήμου Πύργου που αφορούν στα σχολεία αρμοδιότητάς του.

Εντύπωση δε μας προκαλεί το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους δημοτικούς συμβούλους ΔΕΝ θίχτηκε από την ανάρτηση… Ελπίζοντας, ωστόσο, ότι απλώς δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή τους, αναμένουμε την αντίδρασή τους.

Απαιτούμε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Αντιδήμαρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πύργου από την ιδιότητά του.

Απαιτούμε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πύργου να ανακαλέσει όσα ο ίδιος έγραψε, απολογούμενος και για εκείνα που οι δικτυακοί του φίλοι σχολίασαν αναφορικά με τη συνάδελφο εκπαιδευτικό, αφού είχε τη δυνατότητα να μην επιτρέψει ή να αφαιρέσει αισχρά και προσβλητικά σχόλια.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo