Το σχολείο της καινοτομίας ή το σχολείο των ελλείψεων; Γονείς ψάχνουν να προσλάβουν εκπαιδευτικούς με αγγελίες!!

Δωρεάν παιδεία πως;

Όταν οι γονείς αναγκάζονται να βάλουν για άλλη μια φορά το χέρι βαθιά στην τσέπη για να προσλάβουν εκπαιδευτικούς μέχρι και όταν αποφασίσει το ΥΠΑΙΘ να στείλει “εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής”!!

Επιβάλλεται στη β φάση τουλάχιστον να καλυφθούν όλα τα κενά που έμειναν ακάλυπτα


“Ιδού η δωρεάν παιδεία και η “ουσιαστική” συμπερίληψη”

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Εκατοντάδες οι αγγελίες των γονέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν απεγνωσμένα ιδιωτική παράλληλη στήριξη, μιας και το ΥΠΑΙΘ αδιαφορεί για τα παιδιά τους και πετάει στον κάλαθο των αχρήστων τις γνωματεύσεις των ΚΕΔΑΣΥ.

Αγγελίες γονέων για ιδιωτική Παράλληλη Στήριξη κοινοποίησε η Πρωτοβουλία Φιλολόγων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και ανακοίνωση με τίτλο

 

“Το σχολείο της καινοτομίας ή το σχολείο των ελλείψεων;”

#Πρωτοβουλία_Φιλολόγων_Ειδικής_Αγωγής

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo