Ανακοίνωση του ΙΕΠ για τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία

Ανακοίνωση σχετικά με το κουίζ:

 

  • (α) Το κουίζ θα αναρτηθεί μετά το πέρας των επιμορφωτικών συναντήσεων για όσους/όσες κατάφεραν να παρακολουθήσουν επιτυχώς (επιτυχής θεωρείται παρακολούθηση όταν έχετε 12 ώρες παρουσία κατ΄ ελάχιστο)
  • (β) θα αφορά σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών πάνω στις γενικές αρχές και πρακτικές της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας και σε όλα τα κεφάλαια,
  • (γ) θα μείνει ανοικτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα δίνει απεριόριστες προσπάθειες για την επίλυσή του. Σε κάθε περίπτωση το μάθημα παραμένει προσβάσιμο για μελέτη.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο ΟΠΣ/moodle του μαθήματος για την ακριβή ημερομηνία που θα σας δοθεί προσβασιμότητα.
Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo