Ανάλυση των κατανομών ανά κλάδο για τους επερχόμενους διορισμούς – για την α/θμια και τους κοινούς κλάδους με β/θμια

Σας παρουσιάζουμε για την α/θμια καθώς και για τους κοινούς κλάδους με β/θμια το που θα φτάσει ο πίνακας. Για κάθε κλάδο φτιάξαμε δυο στήλες, μια με 0% προσπέλαση όπου θεωρούμε ότι θα διοριστούν οι πρώτοι κάθε πίνακα σύμφωνα με τα νούμερα και μια με 10% προσπέλαση δεδομένου του Μ.Ο προσπέλασης των προηγούμενων διορισμών.

Θεωρούμε πως για τους πιο πολλούς κλάδους η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτρέπουμε τους υπόλοιπους συναδέλφους να κάνουν αίτηση δήλωσης περιοχών διορισμού. Επίσης τα νούμερα στην πραγματική εικόνα θα είναι κάπως διαφορετικά ακόμη και με 0% προσπέλαση γιατί υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι με διπλές ειδικότητες και έτσι το ένα δεδομένο επηρεάζει το άλλο.

Υ.Γ η θέση του τελευταίου που αναφερόμαστε είναι από τους δικούς μας εκκαθαρισμένους πίνακες.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Διορισμοί σε Ειδική και Γενική Αγωγή τα τελευταία δύο χρόνια και το ποσοστό προσπέλασης

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Avatar photo