ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΟΠΣΥΔ – ΑΣΕΠ

Οι αιτήσεις για τις προκηρύξεις 1ΕΑ-5ΕΑ /2022  έχουν ολοκληρωθεί από τις 23/05/2022 και η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τις 25/05/2022. Έπειτα από αυτές τις ημερομηνίες δόθηκε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα (με δύο παρατάσεις – έως 8/07) στις διευθύνσεις και στον ΟΠΣΥΔ για να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων. Στις 10/07/2022 οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να δουν τους ηλεκτρονικούς τους φακέλους και να ελέγξουν αν τα στοιχεία τους είναι σωστά επικυρωμένα ή όχι και για ποιον λόγο.

 

Κατά την διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν λάθη που οφείλονταν και στις διευθύνσεις και στους υποψηφίους με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μπαράζ ανακοινώσεων και πιέσεων για να διορθωθούν τα όποια λάθη. Πιστεύουμε ότι τα λάθη των διευθύνσεων διορθώθηκαν (και σωστά έπρεπε να διορθωθούν) μέχρι σήμερα. Όποια λάθη δεν έχουν διορθωθεί ως και σήμερα, πρέπει να εξεταστούν στις ενστάσεις.

 

Να τονίσουμε ότι θα πρέπει σήμερα να λάβει το ΑΣΕΠ τις ηλεκτρονικές καταστάσεις των υποψηφίων, έτσι ώστε να προχωρήσει την διαδικασία για την έκδοση των προσωρινών πινάκων ειδικής αγωγής από του οποίους θα γίνουν (όπως έχει πει ο ΓΓ του ΥΠΑΙΘ κ. Κόπτσης) οι νέες προσλήψεις αναπληρωτών για την νέα σχολική χρονιά.

 

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος! 80000 υποψήφιοι αναμένουν τα αποτελέσματα άμεσα!

 

 

Μέλη της ομάδας του Facebook:

Για την έγκαιρη έκδοση προσωρινών πινάκων Ειδικής Αγωγής 2022

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo