ΟΠΣΥΔ: Πολλά προβλήματα με τις προκηρύξεις ΕΑΕ και τα προσόντα συναδέλφων που δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά!!

Σήμερα άνοιξαν οι φάκελοι στον ΟΠΣΥΔ για να μπορούν να ελέγξουν οι συνάδελφοι τα προσόντα τους και την πορεία της αίτησης τους, όπως μαθαίνουμε πολλοί συνάδελφοι διαπίστωσαν λάθη στο φάκελο τους, είτε με τη διδακτική επάρκεια, είτε με σεμινάρια, είτε με βεβαιώσεις!!!

Έχουμε  καταγγελίες οτι δεν προσμέτρησαν προϋπηρεσίες ιδιωτικών.. και ότι αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό στη βάση εντολής για να μην ασχοληθούν οι διευθύνσεις με ιδιωτικά σε 1η φάση…αλλά σε 2ο χρόνο τα βλέπουμε…Θέλουμε να πιστεύουμε οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αντιλαμβανόμαστε οτι ο όγκος των αιτήσεων ήταν τεράστιος και η δυσκολία του εγχειρήματος μεγάλη.

Όμως αν έχουμε προσωρινούς πίνακες με χιλιάδες λάθη, θα έχουμε και χιλιάδες αδικημένους συναδέλφους, όταν αυτοί οι πίνακες χρησιμοποιηθούν.  Πολλοί ενδεχομένως να μείνουν και εκτός εργασίας ΑΔΙΚΑ.

Πρέπει επομένως το υπουργείο να μεριμνήσει τώρα, πριν ακόμα την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων ώστε:
-Να δοθεί χρονικό περιθώριο στις διευθύνσεις εκπαίδευσης , ώστε να διορθώσουν τα επιβεβαιωμένα εκ παραδρομής λάθη και τις παραλήψεις που τους γνωστοποιούν οι ενδιαφερόμενοι και δεν αμφισβητούνται..

Η διαδικασία των ενστάσεων που θα είναι και εξαιρετικά χρονοβόρα πρέπει φυσικά να ακολουθήσει για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, όμως δεν γίνεται να περιμένουμε μόνο απο τις ενστάσεις να αποδώσουν δικαιοσύνη, γιατί αυτό θα γίνει “κατόπιν εορτής”..

 

Για Ερωτήσεις εδώ: https://www.facebook.com/groups/390501679185631/?ref=share

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo