Σύστημα διορισμών – Ενστάσεις: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ – Γ.Γ για τις προσλήψεις και τους πίνακες στην ΕΑΕ

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα υπάρχει η δυνατότητα οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να δούν στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ τους φακέλους τους για προεπισκόπηση των στοιχείων ωστε να δουν τα περασμένα προσόντα τους.

Ο Γ.Γ δήλωσε στο σταθμό Ελλάδα φμ το νέο σύστημα προσλήψεων θα είναι αξιοκρατικό και δεν θα αγνοηθεί κανένα προσόν εκπαιδευτικού.

Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές στη σελίδα μας με άρθρα, ότι δεν υπάρχει στο άμεσο μέλλον κάποια αλλαγή στο σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών.
Όλα οσα βγαίνουν προς τα έξω δεν επιβεβαιώνονται από τις δικές μας πληροφορίες.

Το ΥΠΑΙΘ ανακοίνωσε το σύνολο των αιτήσεων που υποβλήθηκαν και αυτών που ικανοποιήθηκαν.

Ικανοποιητικό ποσοστό επί των αποσπάσεων

Υποβολή ενστάσεων, το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι ανοικτό από την Πέμπτη 07/0/2022 για πέντε μέρες έως και την Δευτέρα 11/07/2022 μέχρι τις 15:00.

Για την υποβολή αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης, το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και τις 11/07/2022.

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo